La Brea: otkrijte misterij nove žanrovske serije koja stiže ove jeseni!

La Brea je nova NBC-jeva žanrovska serija koja stiže ove jeseni. Neki dan su objavljeni prvi posteri, a uskoro se očekuje i neki konkretniji trailer, s obzirom da smo kratki teaser već imali prilike vidjeti. Tvorac serije, scenarist, showrunner i izvršni producent je David Appelbaum (The Mentalist, NCIS: New Orleans). Ostali izvršni producenti su Avi Nir (Homeland, Tyrant), Alon Shtruzman (Save Yourselves!), Peter Traugott (Samantha Who), Ken Woodruff (Gotham) i Rachel Kaplan (Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector). Redatelj pilota je Thor Freudenthal (Diary of a Wimpy Kid, Percy Jackson: Sea of Monsters).

Epska avantura počinje kada se usred Los Angelesa otvori masivna vrtača koja u svoje dubine uvlači stotine ljudi i zgrada. Oni koji su završili u njoj nalaze se u tajanstvenoj i opasnoj zemlji, gdje im ne preostaje ništa drugo nego se udružiti kako bi preživjeli. U međuvremenu, ostatak svijeta očajnički nastoji razumjeti što se dogodilo. U potrazi za odgovorima, jedna obitelj rastrgana ovom katastrofom morat će otkriti tajne ovog neobjašnjivog događaja kako bi pronašli put jedni drugima…

Glavne uloge tumače Natalie Zea (Justified) kao Claire Harris, Eoin Macken (Merlin) kao Gavin Harris, Zyra Gorecki (Chicago Fire) kao Izzy Harris i Jack Martin (All Rise) kao Josh Harris. U ostalim ulogama ćemo gledati Jona Sedu (Chicago P.D.), Chikéa Okonkwoa (Being Mary Jane), Nicholasa Gonzaleza (The Flash), Josha McKenzieja (Filthy Rich), Chloe De Los Santos (Tidelands), Karinu Logue (Tell Me a Story), Rohana Mirchandaneyja (Mystery Road), Veronicu St. Clair i Lily Santiago.

La Brea na male ekrane stiže 28. rujna.

La Brea

La Brea

Check Also

Datum premijere i ostale novosti 2. sezone Netflixove serije Shadow and Bone!

Prvi teaser za drugu sezonu Netflixove fantasy seriju Shadow and Bone (Sjena i kost) smo …

The Ark: prvi pogled na SYFY-evu nadolazeću seriju!

Ako se želite investirati u novu SYFY-evu seriju tada skrećemo pozornost ne netom objavljeni kratki …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics