Kratki sf film “The Nostalgist” prema priči Daniela H. Wilsona

 

Otac i sin žive u idiličnoj budućnosti, ali stvarnost nije onakva kakvom se čini… To je sukus kratkog sf filma The Nostalgist koji će premjerno biti prikazan na Međunardonom filmskom festivalu kratkog filma u Palm Springsu 19. lipnja. Film je nastao prema istoimenoj priči Daniela H. Wilsona (autora romana Robokalipsa) objavljenoj na Tor.comu, i moguće ju je besplatno pročitati: The Nostalgist.

Novac za završetak filma prikupljen je preko Kickstartera i doista izgleda impresivno za jedan takav poduhvat. Oca u filmu glumi izvrsni francuski glumac Lambert Wilson (Matrix Reloaded i Revolution), sina Samuel Joslin (The Impossible), producenti Tommaso Colognese i Pietro Greppi su prekaljeni tv igrači, a scenarist i redatelj je Giacomo Cimini. Inače, njegov ste izvrsni film City in the Sky mogli pogledati na Inverziji (ako niste – link je ovdje: City in the Sky).

Pogledajte kratki info koji je bio dio Kickstarter kampanje i vidjet ćete da je riječ o vrlo zanimljivom uratku. Vjerujemo da će se trailer za film pojaviti nakon premijere u Palm Springsu, iako je moguće da će film biti objavljen online i u cjelosti. Više o filmu možete saznati i na službenim stranicama: thenostalgistfilm.com.

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics