Kralj Arthur redatelja Guyja Ritchieja sadržavat će pristojnu količinu fantastičnih elemenata

 

25072015_Kralj_Arthur_01

Vrijeme je da se pripremite na nešto drugačiju interpretaciju legendarnog engleskog kralja Arthura, i to onako kako ga je zamislio redatelj Guy Ritchie. Titularnu ulogu u nadolazećem filmu “Knights of the Round Table: King Arthur” tumačit će Charlie Hunnam (Pacific Rim). Film se trenutno snima u Londonu, i iako na velika platna neće stići prije ljeta 2016. dobili smo uvid kako će glavni lik izgledati u neki dijelovima filma, i da na fotografijama se nalazi i njegov jednako legendaran mač – Excalibur. Fotke su snimljene ekskluzivno za časopis Entertainment Weekly, a osim fotografija otkrivene su i neke novosti vezane uz film.
Guy Ritchie je izjavio da ne želi prikazati lik kralja Arthura previše dobrim, jer da je takav pristup već izrauban, te da ne čini priču dovoljno interesantom. Također je izjavio da je Luke Skywalker najmanje zanimljiv lik u Zvjezdanim ratovima baš zato što je dobričina od početka do kraja, a realno izrazito dobri dečki su najčešće dosadni.
Hunnam je pak svoj lik opisao kao “…dečka s ulice…nekog tko čini sve potrebano za preživljavanje, svojevrsni muljator” barem na početku priče, tako da će imati prilike postepeno sazrijevati.
Novostima tu nije kraj, Ritchie otvara nove frontove jer film će uroniti u fantasy. Navodno nas očekuje čitava parada fantastičnih elemenata poput divovskih zmija, masivnih ratnih slonova te čudovišnih stvorenja poput onog koji nosi naziv “The Nemesis“.
Postavlja se pitanje da li je Ritchie zašao predaleko iz svoje uobičajene zone, te kako će se snaći na teritoriju punom kompjuterski generirane grafike? Vrijeme će pokazati svoje, ali u svakom slučaju okupio je impresivnu glumačku postavu koja uključuje Judea Lawa, Astrid Berges-Frisbey, Erica Banu, Djimona Hounsoua i Aidana Gillena.

25072015_Kralj_Arthur_02

25072015_Kralj_Arthur_03

25072015_Kralj_Arthur_04

25072015_Kralj_Arthur_05

25072015_Kralj_Arthur_06

Check Also

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

Najava za Peacockovu seriju John Carpenter’s Suburban Screams

Baš kada smo mislili da je već sve poznato što stiže za ovogodišnju jezivu sezonu, …

One comment

  1. Dakle, svega 123.456.789. film o “kralju Arthuru”. Stvarno svježe. Tko to više želi gledati? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics