Koncept artovi za nesuđeni Millerov superherojski film “Justice League Mortal”

 

Prošli tjedan samo saznali da australski filmaš Ryan Unicomb radi na dokumentarcu o Millerovom napuštenom projektu “Justice League Mortal“. Već ovaj tjedan producenti filma su kreirali i twitter profil te nas počeli bombardirati s koncept artovima iz Millerova nesuđenog filma tako da otprilike možemo dobiti općenitu ideju što nas očekuje u njihovom nadolazećem dokumentarcu.

Prvi objavljeni koncept art je onaj za Aquamana, kojeg je u filmu trebao tumačiti Santiago Cabrera (Heroes). Kao što možete i sami vidjeti novi Aquaman (Jason Momoa) iz Snyderovog također nadolazećeg filma “Batman v Superman” se isto prilično bazirao po ovom dizajnu kojeg potpisuje Weta.

31052015_Miller_Aquaman

Sljedeći koncept art je scena s Wonder Woman (koju je trebala glumiti Megan Gale, a koju možemo upravo sada gledati u Millerovom Mad Maxu) gdje leti iznad svoga doma – Themyscire poznate i kao Paradise Island. Sudeći po slici, Themyscira bi bila renderirana u grandioznom grčko-rimskom stilu.

31052015_Miller_Wonder_Woman

Idući koncept art se nadovezuje na priču o Wonder Woman s obzirom da je riječ o akcijskoj sceni gdje se čini da princeza Diana ‘hvata’ auto koji je bačen s nebodera. Ne možemo biti sigurni što točno sekvenca predstavlja, ali svakako podsjeća na razinu postojećih kao npr. onih iz Avengersa.

31052015_Miller_Wonder_Woman_2

Za sada posljednji objavljeni koncep art prikazuje kako je bio zamišljen lik Martian Manhunter (“I am Mars’ sole survivor. There is a reason for that.”) kojeg je trebao tumačiti Hugh Keays-Byrne (zanimljivo je da i njega sada možete gledati u Mad Maxu kao Immortana Joea).

31052015_Miller_Martian Manhunter

Glumačku ekipu filma Justice League Mortal su trebali činiti uz već spomenute Megan Gale (Wonder Woman), Santiaga Cabrera (Aquaman) i Hugha Keaysa-Byrnea (Martian Manhunter), Armie Hammer (Batman), D.J. Cotrona (Superman), Adam Brody (Barry Allen), Anton Yelchin (Wally West), Common (Green Lantern), Zoe Kazan (Iris West), Jay Baruchel (Maxwell Lord) i Teresa Palmer (Talia al Ghul). Datum izlaska filma je bio planiran za 2009. godinu.

Što vi mislite o objavljenim koncept artovima, i koliko ste razočarani što nećete vidjeti što je to George Miller sve imao u planu za Justice League Mortal?

Check Also

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics