Konačno znamo tko će igrati Cablea u nastavku Deadpoola

 

01042017_cable_post_1

Nema sumnje da je film “Deadpool” odmah po izlasku postao pravi fenomen. Njime nam nije samo pokazano da superherojska fikcija može biti nešto drugačije, već i to da R rejting ne znači nužno da film neće proći dobro u kinima. Tako možemo zahvaliti Deadpoolu što smo dobili Logana, još jedan fantastičan superherojski film koji je samo profitirao od tog istog rejtinga.

No nije sve u tome, naravno, Wolverine ne bi bio Wolverine bez Hugha Jackmana, a Deadpoola više ne možemo ni zamisliti bez Ryana Reynoldsa. Odabir glumca je očigledno važan, što je glavni razlog zašto fanovi toliko entuzijastično čekaju vijest oko toga tko će glumiti Cablea, Deadpoolovog glavnog stripovskog partnera.

Spekuliralo se raznim poznatim imenima, od Mela Gibsona do Dolpha Lundgrena, a fanovi su se složili da bi vjerojatno najbolji odabir bio Stephen Lang koji se i sam više puta zezao kako bi bio dobar za tu ulogu.

Sada kada je odgovor konačno ovdje, fanovi su se ipak složili da nije moglo proći bolje. Naime, Cablea će u nastavku Deadpoola glumiti nitko drugo do li Kit Harington koji se proslavio ulogom Jona Snowa u planetarno popularnoj seriji Igra prijestolja. Taj odabir na prvu može djelovati neobično, no jasno je da je moderniji, mlađi izgled Cablea točno ono što treba današnjoj generaciji.

Ne znamo za vas, ali mi se nakon ovoga još više radujemo filmu.

Check Also

The Expanse je dobio obnovu za šestu i ujedno posljednju sezonu!

Nakon što je serija The Expanse 2018. bila otkazana na Syfy-ju zaživjela je na Amazonu …

Equinox: prvi teaser za intrigantnu Netflixovu dansku SF seriju!

Netflix nam uskoro donosi još jednu zanimljivu europsku žanrovsku seriju. Ovaj puta riječ je o …

Web Statistics