Konačno smo saznali tko će tumačiti Cablea u nastavku Deadpoola – Josh Brolin

 

Prvog travnja smo se malo našalili te smo prenijeli lažnu vijest da će uloga Cablea u Deadpoolu 2 pripasti Kitu Haringtonu. Nakon te prvoaprilske šale nismo morali dugo čekati da bi dobili odgovor tko će zaista odigrati tu famoznu ulogu Deadpoolovog glavnog stripovskog partnera. Naime, Cablea će u nastavku Deadpoola glumiti Josh Brolin. Dapače, Brolin koji trenutno igra Thanosa u Marvelovom filmskom svemiru potpisao je ugovor za čak četiri naredna filma u kojima će tumačiti taj lik. Ugovor za te filmove se ne odnosi isključivo za Deadpool naslove, a kako je producent i scenarista Simon Kinberg već potvrdio, Deadpool i Cable će se pojaviti i u planiranim X-Force filmovima.

Brolin se u ulozi Thanosa prvi puta pojavio 2014. godine unutar Marvelovog filmskog svemira, koji je odvojen od Fox Marvel svemira u okviru koga se nalaze Deadpool filmovi. Imali smo ga prilike gledati i u “Avengers: Age of Ultron”, a njegov povratak je planiran u “Avengers: Infinity War” koji stiže 2018. godine.

Kada je u pitanju nastavak Deadpoola, poznato je i da će ulogu Domino tumačiti Zazie Beetz (Atlanta). Film za sada nema službeni datum izlaska, ali se očekuje da će produkcija započeti u lipnju u Vancouveru. Režiju potpisuje David Leitch (John Wick), a scenaristi su Rhett Reese i Paul Wernick.

12042017_deadpool2_cable_post_1

Check Also

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

HBO razvija seriju Scanners smještenu u svijet Cronebergovog kultnog filma!

HBO razvija seriju Scanners, prema istoimenom kultnom filmu iz 1981. godine redatelja Davida Cronenberga. Glavni …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics