Konačno je stigao prvi trailer za sf film Putnici

 

20092016_passengers_post_1

Dvije najveće i možda čak i najsimpatičnije holivudske zvijezde današnjice Jennifer Lawrence i Chris Pratt udružuju snage u akcijskom sf spektaklu “Putnici” (Passengers) koji ovog prosinca stiže na velika platna. Riječ je o jednom od najintrigantnijih filmova godine iza kojeg osim dvoje najpoželjnijih glumaca stoji i snažno redateljsko ime: Morten Tyldum, nominiran za prestižnu nagradu Oscar za film “Igra oponašanja” iz 2014. godine.

Aurora (Lawrence) i Jim (Pratt) dvoje su putnika koji se nalaze na svemirskom brodu koji ih prevozi u novi život na novoj planeti. Međutim, uskoro putovanje postaje smrtonosno nakon što ih njihove komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina prije dolaska na odredište. Kako Jim i Aurora pokušavaju otkriti misterij koji se krije iza njihovog preranog buđenja, tako se između njih dvoje javlja uzajamna privlačnost… Sve do trenutka kada se brod pokvari, a njih dvoje konačno otkriju zastrašujuću istinu o tome zašto su ranije probuđeni.

Scenarij za film potpisuje Jon Spaihts, autor filmova “Crni sati” i “Prometej” te nadolazećih filmova “Doktor Strange“ i “Mumija”. Znamo što mislite, ovo sa scenaristom baš i ne zvuči obećavajuće, no možda je Jon uvidio svoje greške i nešto iz njih naučio, ili se mi samo volimo zavaravati.

Jedna od svakako najvećih zanimljivosti jest i ta da se još 2007. godine scenarij za ovaj film nalazio na tzv. Crnoj listi – popularnoj holivudskoj listi dobrih scenarija koji još uvijek nisu producirani (neki od poznatijih filmova u posljednjih nekoliko godina sa te famozne liste su “Ritam ludila” i “Igra novca”).

20092016_passengers_poster_1

Check Also

The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics