Konačno je stigao prvi trailer za Edwardsov “Rogue One: A Star Wars Story”

 

07042016_Rogue_One_post_0

Prvi od tri nadolazeća spin-off Star Wars filma je onaj u režiji Garetha Edwardsa (Monsters, Godzilla) pod naslovom “Rogue One: A Star Wars Story“. Radnja je smještena u vrijeme između Epizode III i IV, a donosi priču o nekolicini hrabrih pobunjenika kojima je zadatak ukrasti planove za najopasnije oružje Imperije – Zvijezdu smrti (oni koji se sjećaju Epizode IV sjetit će se da je puno Bothanaca umrlo da bi se pobunjenici tih planova dočepali).

Stoga je za očekivati da će Rogue One obilovati akcijom. Iz trailera je vidljivo da slijedi vizualni prosede Epizode VII što nije loše, no hoće li priča biti dovoljno zanimljiva i može li jedan Star Wars film ‘opstati’ bez Skywalkera u glavnim ulogama tek treba vidjeti. Negativci, premda prikazani u nekoliko kratkih kadrova se čine dovoljno zlogukima i opasnima (čitaj: karizmatičnim) što je je važno obilježje jednog Star Wars filma, a Edwards premda nema previše iskustva pokazao je solidno oko scenu. Trailer djeluje dovoljno moćno, a kako nije previše opterećen glavnom pripovjednom linijom Epizoda, moguće je da ispadne i solidan film.

U filmu glavne uloge tumače Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Ben Mendelsohn, Alan Tudyk, Donnie Yen, Forest Whitaker, Diego Luna, Riz Ahmed i Jiang Wen, a u kina će biti pušten 16. prosinca.
 


 
Rogue One: A Star Wars Story Ph: Film Frame ©Lucasfilm LFL

Rogue One: A Star Wars Story (Donnie Yen) Ph: Film Frame ©Lucasfilm LFL

Rogue One: A Star Wars Story Ph: Film Frame ©Lucasfilm LFL

07042016_Rogue_One_post_4

Rogue One: A Star Wars Story Death Star Ph: Film Frame ©Lucasfilm LFL

Check Also

Star Trek: Picard, novi teaser trailer za 2. sezonu otkrio je prvi pogled na Q-a!

Povodom proslave Dana kapetana Picarda objavljen je teaser trailer za drugu sezonu serije Star Trek: …

Nova sezona animirane hit serije Rick i Morty od 21. lipnja ekskluzivno na HBO GO-u

Otkačena animirana serija Rick i Morty (Rick and Morty) se vraća s petom sezonom koja …

Web Statistics