Kingdom: 2. sezona na Netflix stiže u ožujku 2020.

Nakon uzbudljivog finala prve sezone, koje je završilo opakim “cliff-hangerom”, ulozi su još veći za heroje druge sezone Netflixove serije Kingdom. Kao što promovira i prvi teaser poster za novu sezonu kombinacije korejske povijesne drame i horor žanra – smrt dolazi, a borba samo što nije počela! Na posteru je prikazan Ju Ji Hoon kao princ Lee Chang, koji se mora suočiti s hordom nadolazećih zombija. Poster je također otkrio i kada se Kingdom vraća na Netflix – ožujak. 2020. godine, i mi ne možemo dočekati, jer je prva sezona bila doista ugodno iznenađenje. U slučaju da ste ga propustili, osvrt na prvu sezonu možete potražiti ovdje. S obzirom da je sada poznat datum dolaska nove sezone nadamo se da ćemo uskoro imati priliku pogledati i prvi taeser. Prije postera, objavljene su samo dvije fotografije, od kojih je jedna u proširenom i malo dorađenom izdanju poslužila upravo za sami teaser poster.

Ukratko, serija Kingdom je bazirana na korejskom web stripu Burning Hell – The Land of the Gods. Strip potpisuje Kim Eun-hee, poznata i priznata spisateljica drama i scenarija u Koreji. Kim Eun-hee je također prilagodila i napisala scenarij za seriju. Uz jako dobru priču, tu je i fenomenalna glumačka ekipa, prekrasna scenografija i fotografija, kao i općenito divan dizajn, stoga nije teško shvatiti zašto nam je serija jako prirasla srcu. I to je sve uspjela napraviti u samo šest epizoda prve sezone.

Druga sezona je još u uvijek u produkciji, koja je službeno započela u veljači 2019. godine kad se glumačka ekipa po prvi puta okupila za čitanje. Nova sezona će kao i prva imati šest epizoda. Zanimljivo je kako je originalno bilo zamišljeno da Kingdom bude mini serija od ukupno osam epizoda, no tada je Netflix ipak odlučio podijeliti seriju na dvije sezone, i s tim smo dobili i više epizoda.

U drugoj sezoni se vraćaju Ju Ji-Hoon (Asure: The City of Madness, Antique) kao princ Lee Chang, Bae Doo-Na (Sense8, Cloud Atlas) kao Seo-Bi, Ryoo Seung-Ryong (Miracle in Cell No. 7, All About My Wife) kao Cho, Kim Hye-Jun (Matrimonial Chaos, Just Between Lovers) kao kraljica Cho, Kim Sang-Ho (Moby Dick, Doctor Stranger) kao Moo-Young, Kim Sung-Kyu (The Outlaws, Tunnel) kao Young-Shin, Heo Jun-Ho (Demon Empire, Hwasango) kao An Hyun i Jun Suk-Ho (Intruders, Lucid Dream) kao Jo Beom-Pal. Nove uloge će tumačiti Park Byung Eun i Kim Tae Hoon.

Kingdom

Kingdom

Kingdom

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics