Kingdom 2.0: novi trailer otkriva neizbježni rat između živih i neživih!

Neki će pasti. Neki će se izdignuti. Krv će se proliti. Krvavi rat između živih i mrtvih kojem nitko ne može pobjeći!

Netflix je netom objavio posljednji trailer i nove postere za drugu sezonu nadolazeće zombi serije Kingdom. Serija nas je sa svojom prvom sezonom ugodno iznenadila u podžanru koji je postao prilično predvidljiv i neuzbudljiv, pa se nadamo da će kvaliteta i dalje ostati barem na istoj razini.

Serija Kingdom je bazirana na korejskom web stripu Burning Hell – The Land of the Gods. Strip potpisuje Kim Eun-hee, poznata i priznata spisateljica drama i scenarija u Koreji. Kim Eun-hee je također prilagodila i napisala scenarij za seriju. Uz jako dobru priču, tu je i fenomenalna glumačka ekipa, prekrasna scenografija i fotografija, kao i općenito divan dizajn, stoga nije teško shvatiti zašto nam je serija jako prirasla srcu. I to je sve uspjela napraviti u samo šest epizoda prve sezone.

Sljedeća sezona serije pratit će putovanje princa u razotkrivanju istine iza nastanka bolesti i saznanja tko je odgovoran za to što je i kralj zaražen.

Kako zima dolazi, u Joseonu počinje bitka između živih i neživih. Kraljevski dvor je pun zmija, a zombiji su na putu, pa narod može spasiti samo princ. Najgore tek dolazi i svi će morati odabrati stranu bez da zapravo znaju kome mogu vjerovati.

Režiser serije je Kim Seung-hun (A Hard Day, Tunnel). U drugoj sezoni se vraćaju Ju Ji-Hoon (Asure: The City of Madness, Antique) kao princ Lee Chang, Bae Doo-Na (Sense8, Cloud Atlas) kao Seo-Bi, Ryoo Seung-Ryong (Miracle in Cell No. 7, All About My Wife) kao Cho, Kim Hye-Jun (Matrimonial Chaos, Just Between Lovers) kao kraljica Cho, Kim Sang-Ho (Moby Dick, Doctor Stranger) kao Moo-Young, Kim Sung-Kyu (The Outlaws, Tunnel) kao Young-Shin, Heo Jun-Ho (Demon Empire, Hwasango) kao An Hyun i Jun Suk-Ho (Intruders, Lucid Dream) kao Jo Beom-Pal. Nove uloge će tumačiti Park Byung Eun i Kim Tae Hoon. Navodno ćemo u finalu druge sezone dobiti još jednog ključnog lika za radnju kojeg tumači Jun Ji Hyun. Također se navodi kako ćemo taj lik imati prilike nastaviti gledati i u trećoj sezoni, iako ona nije službeno najavljena.

Druga sezona serije Kingdom sa svojih šest epizoda na Netflix stiže 13. ožujka.

KingdomKingdom Kingdom Kingdom Kingdom Kingdom

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics