Kingdom 2.0: novi trailer otkriva neizbježni rat između živih i neživih!

Neki će pasti. Neki će se izdignuti. Krv će se proliti. Krvavi rat između živih i mrtvih kojem nitko ne može pobjeći!

Netflix je netom objavio posljednji trailer i nove postere za drugu sezonu nadolazeće zombi serije Kingdom. Serija nas je sa svojom prvom sezonom ugodno iznenadila u podžanru koji je postao prilično predvidljiv i neuzbudljiv, pa se nadamo da će kvaliteta i dalje ostati barem na istoj razini.

Serija Kingdom je bazirana na korejskom web stripu Burning Hell – The Land of the Gods. Strip potpisuje Kim Eun-hee, poznata i priznata spisateljica drama i scenarija u Koreji. Kim Eun-hee je također prilagodila i napisala scenarij za seriju. Uz jako dobru priču, tu je i fenomenalna glumačka ekipa, prekrasna scenografija i fotografija, kao i općenito divan dizajn, stoga nije teško shvatiti zašto nam je serija jako prirasla srcu. I to je sve uspjela napraviti u samo šest epizoda prve sezone.

Sljedeća sezona serije pratit će putovanje princa u razotkrivanju istine iza nastanka bolesti i saznanja tko je odgovoran za to što je i kralj zaražen.

Kako zima dolazi, u Joseonu počinje bitka između živih i neživih. Kraljevski dvor je pun zmija, a zombiji su na putu, pa narod može spasiti samo princ. Najgore tek dolazi i svi će morati odabrati stranu bez da zapravo znaju kome mogu vjerovati.

Režiser serije je Kim Seung-hun (A Hard Day, Tunnel). U drugoj sezoni se vraćaju Ju Ji-Hoon (Asure: The City of Madness, Antique) kao princ Lee Chang, Bae Doo-Na (Sense8, Cloud Atlas) kao Seo-Bi, Ryoo Seung-Ryong (Miracle in Cell No. 7, All About My Wife) kao Cho, Kim Hye-Jun (Matrimonial Chaos, Just Between Lovers) kao kraljica Cho, Kim Sang-Ho (Moby Dick, Doctor Stranger) kao Moo-Young, Kim Sung-Kyu (The Outlaws, Tunnel) kao Young-Shin, Heo Jun-Ho (Demon Empire, Hwasango) kao An Hyun i Jun Suk-Ho (Intruders, Lucid Dream) kao Jo Beom-Pal. Nove uloge će tumačiti Park Byung Eun i Kim Tae Hoon. Navodno ćemo u finalu druge sezone dobiti još jednog ključnog lika za radnju kojeg tumači Jun Ji Hyun. Također se navodi kako ćemo taj lik imati prilike nastaviti gledati i u trećoj sezoni, iako ona nije službeno najavljena.

Druga sezona serije Kingdom sa svojih šest epizoda na Netflix stiže 13. ožujka.

KingdomKingdom Kingdom Kingdom Kingdom Kingdom

Check Also

Novi Star Trek film stiže 2023. godine!

Ovaj tjedan ima više nego pristojna količina novosti iz Star Trek svemira. Saznali smo da …

Ghostbusters: Afterlife – prvi isječak otkriva slatke, nestašne i divlje Mini-Puftove!

Sony Pictures je objavio prvi isječak iz nadolazećeg filma Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova: Naslijeđe). U …

Web Statistics