Kindred: putovanje kroz vrijeme nikada nije bilo ovako zastrašujuće

O FX-ovoj limitiranoj seriji Kindred smo već pisali u listopadu, a sada prenosimo puni trailer i novi poster. Riječ je o adaptaciji istoimenog, vrlo utjecajnog romana iz 1979. nagrađivane autorice Octavije E. Butler. Showrunner, scenarist i izvršni producent serije je Branden Jacobs-Jenkins koji je ranije radio kao producent na serijama Watchmen i Outer Range. Pilot je režirala Janicza Bravo (In Treatment), Matthew Shire (Mozart in the Jungle) je glavni scenarist i suizvršni producent, dok je Alonso Alvarez (The Lincoln Lawyer) redatelj i producent.

U fokusu priče je Dana, mlada crnoputa ambiciozna spisateljica koja je izbacila iz svog života obiteljske obaveze i preselila se u Los Angeles, spremna zagaziti u budućnost koja će biti samo njezina. No, prije nego što se uspije smjestiti u svoj novi dom, nađe se nasilno povučena naprijed-natrag kroz vrijeme do plantaže iz devetnaestog stoljeća s kojom su ona i njezina obitelj iznenađujuće i blisko povezani. Međurasna romansa provlači se kroz njezinu prošlost i sadašnjost, a sat otkucava dok se ona bori da se suoči s tajnama za koje nije ni znala da postoje.

Adaptacija je usporila radnju i posvetila više vremena određenim točkama priče umjesto pokrivanja cijele knjige u prvoj sezoni. Serija će tako istraživati određene likove i mjesta dublje nego što je to bilo u knjizi. Jedna od promjena u odnosu na predložak je da ćemo Danu i Kevina upoznati puno ranije u njihovoj vezi, pa nam serija također omogućava dublje istraživanje njihovog odnosa.

Glavne uloge tumače Mallori Johnson (WeCrashed) kao Dana James, Micah Stock (The Right Stuff) kao Kevin Franklin, Ryan Kwanten (True Blood) kao Thomas Weylin, Gayle Rankin (Perry Mason) kao Margaret Weylin, Austin Smith (Russian Doll) kao Luke, David Alexander Kaplan (Stranger Things) kao Rufus Weylin, Sophina Brown (Zoo) kao Sarah i Sheria Irving (Twenties) kao Olivia.

Svih osam epizoda serije Kindred na Hulu stižu 13. prosinca.

Kindred

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics