Kevin Bacon i Amanda Seyfried u jezivom traileru za You Should Have Left

Universal Pictures i Blumhouse Productions su objavili trailer za film You Should Have Left. Riječ je o psihološkom nadnaravnom trileru čije su glavne zvijezde Kevin Bacon i Amanda Seyfried, a tema je više nego poznata – misteriozna zbivanja u izoliranoj kući. režiser i scenarist je David Koepp (The Trigger Effect, Stir of Echoes, Secret Window, Ghost Town). Producenti su Jason Blum (The Purge, Halloween franšiza), Kevin Bacon i Dean O’Toole (Walk Like a Panther), dok su izvršni producenti Jeanette Volturno, Couper Samuelson i Derek Ambrosi.

Zanimljivo je i to da je film baziran na njemačkom istoimenom bestselleru autora Daniela Kehlmanna (Measuring the World). No malo je zabrinjavajuće što se čini da trailer otkriva sve glavne aspekte radnje. Ali s druge pak strane možda je namjerno stvoren takav privid. U svakom slučaju nećemo još dugo morati čekati da otkrijemo jer film na uslugu na zahtjev stiže već 19. lipnja.

Theo Conroy (Bacon) je uspješan sredovječni čovjek čiji se brak s njegovom znatno mlađom suprugom glumicom Susannom (Seyfried) raspara po šavovima, narušen njezinom tajnovitošću, njegovom ljubomorom i sjenom njegove prošlosti. U nastojanju da poprave svoju vezu, Theo i Susanna rezerviraju odmor u zapanjujućem, udaljenom modernom domu na velškom selu, za sebe i svoju šestogodišnju kćer Ellu (Avery Essex). Ono što se u početku čini kao savršeni odmor pretvara se u savršenu noćnu moru kada se Theovo shvaćanje stvarnosti počne odmotavati, te posumnja da zlobna sila unutar kuće zna više nego što su on ili Susanna otkrili, čak i jedan drugome…

You Should Have Left

Check Also

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Castlevania: prvi teaser za 4. i ujedno finalnu sezonu Netflixove serije

Netflix je objavio prvi teaser trailer za četvrtu sezonu iznimno kvalitetne anime serije Castlevania, no …

Web Statistics