Keri Russell se pridružuje glumačkoj postavi za Star Wars: Episode IX

Variety je prenio da se Keri Russell nalazi u pregovorima da se pridruži glumačkoj ekipi na 9. epizodi Ratova zvijezda (Star Wars: Episode IX). Ukoliko se dogovor realizira, to znači da će se Keri Russell pridružiti Daisy Ridley, Adamu Driveru, Johnu Boyegi i Oscaru Isaacu. Produkcija filma bi trebala započeti već krajem ovog mjeseca, te Variety nagađa da će upravo zato do tada biti poznata još bar dva nova glumačka imena.

S obzirom da 9. epizoda u kina stiže tek u prosincu 2019. godine malo toga se zna vezano uz film. No ono što je poznato jest da će upravo taj film završiti novu trilogiju Ratova zvijezda koja je započela 2015. s Abramsovim Ratovima zvijezda: Sila se budi (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens), te se nastavila s Johnsonovim Ratovima zvijezda: Posljednji Jedi (Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi). Trilogiju će završiti upravo J.J. Abrams, koji će film režirati, a ujedno potpisuje i scenarij zajedno s Lawrencom Kasdanom.

Russell i Abrams su zadnji puta surađivali 2006. na filmu Nemoguća misija 3 (Mission: Impossible III). Iako dogovor još nije finaliziran, mi smo uvjereni kako će Russell sasvim sigurno biti dijelom nove ekipe, jer je već bila spremna za Star Wars franšizu još za 7. epizodu. Tada je izjavila kako bi voljela imati ulogu na projektu i da samo čeka na poziv od Abramsa, te da je spremna glumiti koga već treba. Poziv je očito uslijedio iako tek za 9. epizodu pa smo stoga uvjereni kako će ovaj kasting biti realiziran, tim više jer je Russell nedavno završila sa snimanjem FX-ove vrlo popularne serije Amerikanci (The Americans).

Za sada gotovo ništa nije poznato ni o ulozi koju bi Russell trebala tumačiti. Navodno uloga uključuje snimanje zahtjevnih akcijskih scena. Za očekivati je da o njezinom liku nećemo još dugo saznati ništa konkretno, a možda ostane tajnom sve i do samog dolaska filma.

Check Also

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Epska bitka se nastavlja u prvom traileru za Godzilla x Kong: The New Empire

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures objavili su prvi službeni teaser trailer za Godzilla x …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics