Keanu Reeves se vraća svojoj kultnoj ulozi u nastavku filma Constantine!

Za sve fanove Keanua Reevesa, a posebno one kojima je bio izvrstan kao John Constantine imamo jako dobre vijesti. Noćas je službeno otkriveno kako ćemo doista dobiti nastavak nadnaravnog filma Constantine iz 2005. godine kojeg je režirao Francis Lawrence, i da će Keanu Reeves reprizirati svoju legendarnu ulogu. U redateljsku stolicu ponovo će sjesti Francis Lawrence, dok će scenarij napisati Akiva Goldsman koji ujedno i producira film kroz Weed Road Pictures uz J.J. Abramsa i Hannah Minghellu za Bad Robot. Izvršni producenti su Lorenzo DiBonaventura i Erwin Stoff. Nitko drugi za sada nije povezan s projektom.

Najava nastavka Constantinea doista je čudna s obzirom na to koliko je DC-jevih filmova odloženo ili odgođeno od spajanja Warner Bros.-a i Discoveryja. Međutim, istina je da se o nastavku često pričalo i šuškalo, a i fanovi su bili vrlo glasni, jasni i ustrajni u traženju novog filma. Na kraju krajeva i sam Reeves je jasno dao do znanja da je upravo uloga Johna Constantinea ona kojoj bi se najradije vratio da može. I čini se da je netko konačno u Warner Bros.-u donio pravu odluku, barem što se tiče odobrenja projekta i angažiranja Reevesa za ulogu koja mu je tako dobro legla u originalu.

Zanimljivo je kako je netom stigla i vijest da je HBO Max odustao od daljnjeg razvijanja serije Constantine, čiji je izvršni producent bio J.J. Abrams, dok je showrunner i scenarist bio Guy Bolton.

Lik Johna Constantinea smo doduše imali prilike vidjeti i nakon filma iz 2005. godine. Riječ je o NBC-ovoj igranoj seriji Constantine iz 2014., koja je bila dio Arrowversea. Iako je serija trajala samo jednu sezonu Matt Ryan je reprizirao svoju ulogu Constantinea za Arrow i Legends of Tomorrow. Još nije poznato kako će se Reevesov lik uklopiti u DC-jev svemir ili hoće li se i neke druge zvijezde iz originalnog filma vratiti svojim ulogama. Da, prva pomisao nam je Tilda Swinton, a vama?

Check Also

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics