Karl Urban je potvrdio da su razgovori za nastavak Dredd serijala u tijeku

 

02052015_dredd_post

Karl Urban je prošli tjedan na twitteru izjavio da bi htio raditi na nastavku Dredd serijala u opciji s Netflixom ili Amazonom. Od izjave je prošlo svega nekoliko dana i već se pojavila nova zanimljivost koja upućuje da bi se možda mogla realizirati Dredd serija. Kada je u sklopu panela na Calgary Comic & Entertainment Expou u Kanadi iskočila upravo ta tema Urban je naprosto šokirao s izjavom da su razgovori oko potencijalne serije već u tijeku.

Na žalost ništa osim toga za sada ne znamo. Razgovori s kim? Da li je Urban mislio na redatelja Petea Travisa i pisca Alexa Garlanda? Da li se nadovezao na svoju izjavu od ranije pa se to odnosilo na Netflix ili pak Amazon?
Ono što znamo jest da nam se ideja serije sviđa. Neka oni samo vode svoje razgovore, nadamo se da će ih nastaviti sve dok serijal ne dobije zaleno svijetlo. Baza fanova Dredda je velika i oni su bili jako glasni oko potraživanja novog nastavka ili tv serije za koju se pokrenuli i peticiju. Ako je suditi po tome da Netflix zna slušati svoje fanove nekako nam se čini vjerojatnije da bi upravo tamo Dredd mogao pronaći svoje novo mjesto, i zasluženo ako možemo doadati.

Check Also

Prvi trailer za animirani film Luca obećava nezaboravnu avanturu!

Disney i Pixar netom su objavili prvi službeni trailer za novu obiteljsku animiranu avanturu Luca …

Spider-Man 3: konačno je potvrđen službeni naslov!

Nakon što su nas Marvel i ekipa malo izazivali s lažnim naslovima za Spider-Man 3 …

Web Statistics