Disney je otkrio karakterne postere za Burtonov film Dumbo

Dok čekate da Dumbo doleti na velike ekrane vrijeme prikratite prekrasnim karakternim posterima za film. Iz Disneyjevog studija, pod redateljskom palicom legendarnog Tima Burtona krajem ožujka stiže igrana verzija obožavanog crtanog filma iz 1941. godine.

Poznata avantura na novi način koja k tome i proširuje voljenu klasičnu priču gdje se slave različitosti, cijeni obitelj i gdje snovi postaju stvarnost. Bivša zvijezda cirkusa Holt Farrier se vraća u veliki šator nakon povratka kući iz rata. Nalazi posao u cirkusu vlasnika Maxa Medicija gdje on i njegova djeca postaju zaduženi za novorođenče slona čije ga ogromne uši čine metom ismijavanja cijelog, ne pretjerano uspješnog cirkusa. No kada se otkrije da Dumbo može letjeti cirkus će se preporoditi i privući poduzetnika V.A. Vandeverea. On će tada preuzeti neobičnog debelokošca za njegov veliki zabavni park Dreamland…

Glumačku ekipu čine:

Colin Farrell kao Holt Farrier, odnosno bivša zvijezda cirkusa koji se nakon Prvog svjetskog rata vraća kući kao udovac, i bez jedne ruke. Njegov voljeni cirkus je na rubu propasti, i sada se tamo osjeća iznimno neugodno, kao da ne pripada. No kada bude zadužen za brigu o sloniću s velikim ušima otkrit će čitav novi svijet mogućnosti.

Michael Keaton kao poduzetnik V.A. Vandevere, vlasnik velikog suparničkog zabavnog parka Dreamland. Na pameti ima samo novac, te ga planira maksimalno izmusti iz svoje nove atrakcije – Dumba.

Eva Green kao francuska akrobatknja Colette Marchant, zvijezda Vandevereovog Dreamlanda. Uparit će ju s Dumbom za novu točku, što će ju spojiti s Holtom i njegovo dvoje djece.

Danny DeVito kao Max Medici, vlasnik slabostojećeg cirkusa Medici Bros. Kupuje trudnu slonicu s nadom da će mali slonić njegovom cirkusu osigurati više posjetitelja. Kada se ustanovi da beba ima iznimno velike uši, Maxu će potonuti sve lađe, no sreća će se ubrzo promjeniti na bolje nakon što se otkrije da Dumbo upravo radi tih velikih ušiju može letjeti.

Dumbo u kina stiže 29. ožujka 2019. godine.

Dumbo

Dumbo

Dumbo

Dumbo

Dumbo

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics