Kapetanica Marvel treba uhvatiti korak s novostima prije nego krene u akciju

Carol Danvers a.k.a. Kapetanica Marvel (Brie Larson) se vratila na Zemlju da pomogne Osvetnicima u borbi protiv Thanosa, kako bi barem pokušali ispraviti brisanje polovice stanovnika svemira.

Kapetanica je doduše propustila svašta od devedesetih te prvo mora uhvatiti korak sa svim stvarima koje su je mimoišle. Stoga ju simpatična vladina agentica informira na pomalo blesav način tko je preživio od Osvetnika, kakve sve bitke vodimo danas po pitanju hrane, te ju upoznaje s novim tehnologijama, što naravno uključuje i potpuno električni Audi e-tron SUV, jer na kraju krajeva ipak je ovo reklama za Audi koja prigodno nosi naslov The Debriefing. Fanovi će sasvim sigurno biti oduševljeni i posebnim gostom iznenađenja u reklami. Da, pogađate, Goose se pridružio Kapetanici na njezinoj vožnji Audijem, što znači da je Goose preživio Thanosov “snap” (iako i dalje ne znamo da li ćemo ga vidjeti u završnici). I da, Kapetanica nije propustila priliku da pomoću svojih moći instantno napuni električni Audi.

Ova reklama nije prva suradnja s Audijem i Marvelom. Tony Stark je u originalnom Iron Manu prvi put predstavio Audi R8, a i sam Endgame će očekivano predstaviti nekoliko Audi vozila, uključujući Audi e-tron Sportback koncept i Audi e-tron GT koncept.

Kao promo poveznica The Debriefing nije uopće loše osmišljen, i u duhu je Marvelovih filmova. Reklama na vrlo unikatan način povezuje Kapetanicu Marvel i Avengers: Endgame koji samo što nije stigao u kina. Brojimo još sitno do 25. travnja. U međuvremenu redatelji Anthony i Joe Russo potvrdili su da je točno trajanje filma 2 sata i 49 minuta prije nego krene odjavna špica.

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics