Kapetan Amerika 4: poznato je tko će režirati film!

Marvel Studios je pronašao redatelja za film Kapetan Amerika 4, u kojem će po prvi puta na velikom platnu ulogu kapetana Amerike tumačiti Anthony Mackie. Odabir redatelja je ponešto iznenađujući, riječ je o Juliusu Onahu koji je između ostalog režirao The Cloverfield Paradox iz 2018. godine i nezavisnu dramu Luce iz 2019. godine.

Osim odabira redatelja za sada gotovo ništa ne znamo o filmu. Sve što je poznato je da Mackie preuzima kultnu ulogu kapetana Amerike. Ta priča je uspostavljena i kroz Disneyjevu seriju The Falcon and The Winter Soldier gdje Mackie održava Rogersovo naslijeđe nošenjem njegovog prepoznatljivog štita. Iako o radnji nije poznato ni slovo, od ranije znamo da na scenariju rade Malcolm Spellman (The Falcon and The Winter Soldier) i Dalan Musson.

Spellman je svojedobno izazivao fanove s informacijom kako će se serija The Falcon and The Winter Soldier u budućnosti izravno povezati s više Marvelovih projekata. Dapače finalna epizoda jasno je zadirkivala povratakom Sama i Buckyja, i to s novim naslovom serije Captain America and the Winter Soldier.

U ovom trenutku nije jasno hoće li Chris Evans reprizirati svoju ulogu Stevea Rogersa za potrebe filma, iako je poznata činjenica da Evans nema potrebu vraćanja u Marvelov kinematografski svemir kao Rogers.

“Mislim da on nije Steve Rogers i mislim da je to dobra stvar. Zato što je za mene ovaj novi Cap Rocky. On će biti autsajder u svakoj situaciji. On nije supervojnik. Nije star stotinu godina. On nema Osvetnike… Dakle, proterat ćemo ga kroz sito i rešeto, i natjerati ga da zaradi [tu titulu], te vidjeti što će se dogoditi nakon svega toga. Što nekoga čini Kapetanom Amerikom? Ja tvrdim da to nije bivanje supervojnikom. I mislim da ćemo to dokazati s Mackiejem i Samom Wilsonom.” – izjavio je Neal Moore iz Marvel Studiosa kada je nedavno pričao o tome što čini Wilsona zanimljivim odabirom za novog Kapetana.

Više detalja očekujemo na San Diego Comic-Conu.

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics