Jurski svijet 3: Laura Dern, Sam Neill i Jeff Goldblum se vraćaju svojim kultnim ulogama!

Redatelj Colin Trevorrow je pronašao način kako da vrati originalnu glumačku postavu Jurskog Parka. Laura Dern, Sam Neill i Jeff Goldblum će reprizirati svoje kultne uloge u nadolazećem filmu Jurski svijet 3. No još bolja vijest je da se svi oni vraćaju u centar pozornosti, sa značajnim ulogama. Stoga ne treba brinuti da će uloge biti sitne poput one koju je ne tako davno tumačio Goldblum u filmu Jurski svijet: Pad kraljevstva, ili pak cameo uloge Laure Dern u Jurskom Parku 3.

Detalji radnje za Jurski svijet 3 se i dalje drže u tajnosti, ali je vrlo logična pretpostavka da će famozni trio biti dijelom razriješavanja problema dinosaura koji sada slobodno lutaju Zemljom, nakon epohalnih događaja u posljednjem dugometražnom filmu franšize. No nadolazeći film neće biti prvi koji će otkriti pogled na svijet u kojem su dinosauri postali sastavni dio naših života. To je već vrlo uspješno napravio kratki film Jurassic World: Battle at Big Rock, koji je u svega osam minuta radnje uspio gotovo nemoguće, prikazati svu magiju, ali i užas čovjekova prvog susreta s dinosaurima izvan Parka. U slučaju da ste propustili pogledati “Battle at Big Rock”, onda to svakako ispravite čim prije.

Jurski svijet 3, na kojem je Trevorrow također i izvršni producent sa Stevenom Spielbergom, je šesti film frašize koja je počela 1993. s Jurskim Parkom gdje su glavne uloge ostvarili Dern, Neill i Goldblum.

Kako će točno izgledati čovjekov suživot sa slobodnim dinosaurima vidjet ćemo u završnom filmu trilogije koji u kina stiže 11. lipnja 2021. godine. Scenarij za film su zajedno napisali Trevorrow i Emily Carmichael (Pacific Rim Uprising).

Jurski svijet 3

Jurski svijet 3

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics