Jupiter’s Legacy: prvi trailer otkriva novu vrstu obitelji superheroja

Netflix je konačno objavio prvi puni tariler i poster na seriju za Jupiter’s Legacy, superherojsku adaptaciju istoimenog strip serijala Marka Millara i Franka Quitelyja. Tvorac projekta i izvršni producent je Steven S. DeKnight (Smallville, Daredevil). DeKnight je trebao biti i showrunner, ali je na polovici prve sezone napustio seriju radi kreativnog razilaženja s Netflixom, a zamjenio ga je Sang Kyu Kim (Altered Carbon).

Prošlo je 90 godina i ono što je preostalo od Uniona, prvog svjetskog tima superheroja, preispituju svoje naslijeđe. “Što imamo za pokazati nakon svega, što smo zapravo ostvarili?” pita se Sheldon Sampson aka The Utopian.

Nakon gotovo stoljeća zaštite čovječanstva, prva generacija superheroja mora predati palicu svojoj djeci kako bi ona nastavila nasljeđe. Ali napetosti rastu dok se mladi superheroji, željni dokazati svoju vrijednost, bore da ispune legendarnu reputaciju svojih roditelja. Jupiter’s Legacy je epska superherojska drama koja se proteže desetljećima i navigira složenim obiteljskim odnosima, moći i lojalnosti.

Radnja se može svesti ukratko i na ono što je Millar izjavio za EW: Što ako se najcool momak na svijetu, poput Supermana, oženio najcool ženom na svijetu, poput Wonder Woman, i imali su groznu djecu koja bi bila nešto poput Kardashiana?

Glavne uloge tumače Josh Duhamel kao Sheldon Sampson/The Utopian, Ben Daniels kao Walter Sampson/Brainwave, Leslie Bibb kao Grace Sampson/Lady Liberty, Elena Kampouris kao Chloe Sampson, Andrew Horton kao Brandon Sampson/Paragon, Mike Wade kao Fitz Small i Matt Lanter kao George Hutchene/Skyfox.

Jupiter’s Legacy na Netflix stiže 07. svibnja. Mi ne možemo reći da smo nešto impresionirani s trailerom, ali pružit ćemo seriji šansu.

Jupiter’s Legacy

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics