Jupiter’s Legacy: prvi pogled na Netflixovu superherojsku adaptaciju stripa

Netflix je objavio prvi pogled na seriju za Jupiter’s Legacy, najnoviju superherojsku adaptaciju istoimenog strip serijala Marka Millara i Franka Quitelyja. Tvorac projekta i izvršni producent je Steven S. DeKnight (Daredevil). Inicijalno je DeKnight trebao biti i showrunner, ali je nakon kreativnog razilaženja s Netflixom napustio seriju te ga je zamjenio Sang Kyu Kim.

Nakon gotovo stoljeća zaštite čovječanstva, prva generacija superheroja mora predati palicu svojoj djeci kako bi ona nastavila nasljeđe. Ali napetosti rastu dok se mladi superheroji, željni dokazati svoju vrijednost, bore da ispune legendarnu reputaciju svojih roditelja. Jupiter’s Legacy je epska superherojska drama koja se proteže desetljećima i navigira složenim obiteljskim odnosima, moći i lojalnosti.

Glavne uloge tumače Josh Duhamel kao Sheldon Sampson/The Utopian, Ben Daniels kao Walter Sampson/Brainwave, Leslie Bibb kao Grace Sampson/Lady Liberty, Elena Kampouris kao Chloe Sampson, Andrew Horton kao Brandon Sampson/Paragon, Mike Wade kao Fitz Small i Matt Lanter kao George Hutchene/Skyfox.

Jupiter’s Legacy s prvom sezonom na Netflix stiže 07. svibnja sa svih osam epizoda.

Strip je prvi put objavio Image Comics 2013. godine. Radnja je pratila Utopiana i Lady Liberty, koji su aliasi Sheldona i Grace Sampson. Nakon što su se sa šačicom svojih prijatelja 1932. godine otisnuli na tajanstveni otok, stekli su nadljudske sposobnosti i uspostavili se kao prva generacija superheroja. Ubrzo su osnovali Union of Justice. Godinama kasnije, Sheldon i Grace su dobili dvoje djece, Chloe i Brandona, koji su naslijedili superherojske moći. Međutim, Chloe i Brandon također su razvili ciničan stav prema superherojima i muče se pronaći svoje mjesto u sjeni svojih poznatih roditelja.

Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy

Jupiter's Legacy

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics