Jungle Cruise je dobio novi trailer i poster!

Disney je netom objavio novi trailer i poster za avanturistički film Jungle Cruise. Redatelj filma je Jaume Collet-Serra (Non-Stop, The Shallows) prema scenariju kojeg potpisuju Glenn Ficarra i John Requa, koji je pak nastao prema priči autora Johna Norvillea, Josha Goldsteina i Ficarra Requa. Izvršni producenti su Scott Sheldon i Doug Merrifield. Projekt je djelomično baziran na Disneyjevim poznatim atrakcijama tematskog parka uključujući The Country Bears, The Haunted Mansion, Mission to Mars, Tomorrowland i Pirates of the Caribbean.

Novi trailer ima puno više akcije od prvog dok Johnsonov skiper Frank Wolff i Bluntova neustrašiva istraživačica dr. Lily Houghton putuju nizvodno u potrazi za drevnim drvetom s neusporedivim ljekovitim sposobnostima. Dvojac doživljava neugodni ‘bliski susret’ s divovskim vodopadom, podmornicom – da, podmornicom u udaljenoj tropskoj rijeci (obratite pozornost na pojavu Plemonsovog kapetana), a tu su i zombi konkvistadori, za dobru mjeru.

Frank Wolff je kapetan broda i voditelj najjeftnije, vrlo upitne vožnje, ali ujedno i najuzbudljivije vožnje Amazonom. Lily Houghton je odlučna istraživačica u potrazi za drevnim drvom koje ima iznimnu moć, za koje vjeruje da se nalazi u srcu Amazone. Kada se Lily odluči za najjeftniju, i najuzbudljiviju vožnju Amazonom, epska avantura počinje. Duo će naići na bezbrojne opasnosti i nadanravne sile, koje vrebaju iz obmanljive ljepote prašume. No kako se tajna drevnog drveta odmotava ulozi postaju još veći za Lily i Franka, i njihova sudbina, kao i sudbina čovječanstva visi o koncu…

Glavne uloge tumače Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Veronica Falcón, Andy Nyman i Paul Giamatti.

Jungle Cruise istovremeno stiže u kina i na streaming platformu Disney Plus 30. srpnja.

Jungle Cruise

Check Also

House of the Dragon: prvi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

Tijekom panela na brazilskom CCXP-u, HBO je konačno predstavio prvi teaser trailer za drugu sezonu …

Furiosa: prvi trailer za prikvel hita Mad Max: Fury Road

O kakav dan! Warner Bros. je u sklopu eventa CCXP u Brazilu objavio prvi teaser …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics