Jumanji: The Next Level, finalni trailer predstavlja novog igrača!

Ove zime u Jumanji svijetu sve što je moglo poći po zlu, pošlo je. Igra se pokvarila, krivi igrači ušli su u pogrešne avatare, izazovi nikad nisu bili opasniji, a čini se da igru neće uspjeti svi uspješno završiti i pritom preživjeti. Jeste li spremni zaigrati najopasniju igru na svijetu?

Jumanji: The Next Level (Jumanji: Iduća razina) u domaća kina stiže sredinom prosinca, a s kakvim će se sve problemima i opasnostima naša ekipa suočiti i koliko je novi Jumanji postao opasno mjesto za igru, pogledajte u netom objavljenom finalnom traileru.

Neko vrijeme je prošlo otkako su naši junaci, tada obični srednjoškolci, kompjuterski geek Spencer, sportaš Fridge, popularna Bethany i povučena Martha zaigrali davno zaboravljenu igru Jumanji. Obzirom da ih je tada igra doslovno usisala te su u tijelima svojih avatara morali završiti igru i preživjeti sve izazove izbjegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali ostaviti igru daleko zakopanu u prošlosti. No jesu li u tome uspjeli? Kada jedan od njih iznova završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promijenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspjeli uspješno završiti igru, hoće li i ovoga puta biti tako?

U glavnim ulogama opet se vraćaju Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan i Nick Jonas. Od novih glumaca svakako treba istaknuti Dannyja DeVita i Dannyja Glovera koji humor, u skladu s nazivom filma, također dižu na iduću razinu.

Jumanji: The Next Level je direktan nastavak na Jumanji: Welcome to the Jungle (Jumanji: Dobrodošli u igru) koji je prije dvije godine poharao kino blagajne te ga je samo u Hrvatskoj pogledalo gotovo 100.000 gledatelja. Vrijedi istaknuti kako je „original“ iz 2017. godine postao film s rekordnom zaradom u Americi za Sony Pictures srušivši dotadašnji rekord Spider-Mana iz 2002. godine. Štoviše, Jumanji je nadmašio sve dotadašnje Spider-Man filmove, Skyfall, Ljude u crnom i Istjerivače duhova. Na globalnoj razini film je ostvario zaradu od čak 950 milijuna dolara. Nastavak zato opravdano ima novu razinu očekivanja.

Jumanji: The Next Level u domaća kina stiže 12. prosinca.

Jumanji: The Next Level

Check Also

Good Omens: šanse za novu sezonu su prilično dobre!

U Amazonovoj i BBC-jevoj seriji Dobri predznaci (Good Omens) uživali su i kritičari i publika, …

Beyond Good & Evil: kultna igra dobiva filmski tretman!

Kultna Ubisoftova video igra Beyond Good & Evil dobiva filmski tretman na Netflixu! Redatelj filma …

Web Statistics