SF serija The Nevers Jossa Whedona je pronašla svoj dom na HBO-u

Joss Whedon, tvorac kultnih serija Buffy the Vampire Slayer i Firefly se vraća na male ekrane. Ni manje ni više nego HBO je naručio seriju The Nevers čiji će scenarist, redatelj, izvršni producent i showrunner biti Joss Whedon. To je prvi njegov povratak TV seriji nakon što je bio sutvorac na Agents of S.H.I.E.L.D., dok je zadnje što je sam kreirao za TV bila FOX-ova serija Dollhouse iz 2009. godine. Posljednji par godina Whedon je bio fokusuran na filmove te je režirao dva filma iz iznimno uspješne franšize The Avengers: The Avengers i The Avengers: Age of Ultron.

The Nevers se odvija oko grupe viktorijanskih žena koje se nađu s neobičnim moćima, nemilosrdnim neprijateljima i misijom koja bi lako mogla promjeniti svijet.

“Iskreno ne bi mogao biti više uzbuđen nego što jesam.” – izjavio je Whedon. “The Nevers je možda najambicioznija priča koju sam stvorio, i ne mogu zamisliti bolji dom za nju od HBO-a. Prošlo je previše vremena od kada sam stvorio kompletan novi izmišljeni svijet, a HBO-ov tim nudi ne samo veliko iskustvo, ne samo prestiž, nego i strastvenu suradnju. Mogao bi nastaviti niz, ali nestrpljivo i zahvalno želim reći – imam posla za napraviti.”

“Jako dugo smo bili fanovi nevjerojatno talentiranog i uspješnog Jossa Whedona i ne možemo se domisliti boljeg projekta nego The Nevers da mu njime zaželimo dobrodošlicu u HBO-ovu obitelj.” – izjavio je Casey Bloys, HBO-ov direktor programa. “Veselimo se upoznavanju neobičnih, višeznačnih likova serije The Nevers, da otkrijemo njihove priče, da ih vidimo u akciji i da ih podijelimo s našim gledateljima. Vrlo smo počašćeni da je Joss izabrao HBO za mjesto gdje će graditi svoj ambiciozni novi svijet i jedva čekamo da starta.”

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics