Još dosad neviđenih koncept artova za neostvareni Blomkampov Alien 5!

Dok čekamo na nadnaravni horor film Demonic redatelja Neilla Blomkampa (District 9, Elysium), malo ćemo se vratiti u prošlost kada je još bio aktualan Blomkampov nikada realiziran nastavak Aliensa. Da, teško ga je prežaliti. Ne znamo naravno da li bi uopće bio dobar, ali vjerojatno se možemo složiti da nas je većina željela vidjeti barem kako će ispasti. Čisto da ne bude zabune ovo ne znači da je projekt opet aktualan, ali kako su se pojavili do sada neviđeni koncept artovi za Alien 5 željeli smo ih podijeliti s vama.

Ono što znamo o svojedobnoj Blomkampovoj viziji jest da bi Sigourney Weaver vratio u kultnu ulogu Ellen Ripley, zajedno s Michaelom Biehnom kao Hicksom. Također ponovno bi gledali i Newt. Plan je bio da bi se svi filmovi franšize nakon Aliensa u potpunosti ignorirali. 20th Century Fox je tada dao zeleno svjetlo, čak je napisan i scenarij i jedno kratko vrijeme živjeli smo u uvjerenju da ćemo dobiti Blomkampovog Aliena, radnog naslova Alien: Red Harvest. No jednostavno nije bilo suđeno, s obzirom da je Ridley Scott pod svaku cijenu htio pokušati revitalizirati franšizu, što se pak nije dogodilo.

Ova najnovija serija koncept artova je djelo ilustratora Geoffroyja Thoorensa. Artovi otkrivaju novi pogled na Ripley, zajedno s onim što izgleda kao novi android (Jax), a tu su plaćenici koji su čini se došli u ‘lov’ na Xenomorphe.

Alien 5

Alien 5

Alien 5

Alien 5

Alien 5

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics