Jordan Peele će biti domaćin i narator reboota serije Zona sumraka

Još u prosincu je CBS All Access naručio reboot kultne antologijske serije Zona sumraka (The Twilight Zone). Zadnje što smo čuli jest da produkcija na seriji započinje kasnije ove godine, s Gregom Yaitanesom koji će nadzirati reboot. No sada imamo još novosti, Jordan Peele (Get Out) službeno preuzima ulogu domaćina i naratora Zone sumraka, a da bi donekle vidjeli kako to izgleda Peel je objavio prvi prvi teaser za seriju, koji nam otkriva promijenjeni intro s njegovim glasom. Intro počinje glasom Roda Serlinga, koji nakon nekog vremena polako prelazi u Peeleov. “Putujete kroz drugu dimenziju, dimenziju ne samo vida i zvuka, već uma. Putovanje kroz čudesnu zemlju čije su granice samo mašta. Ono naprijed je putokaz – sljedeća stanica: Zona sumraka.”

Reboot Zone sumraka produciraju CBS Television Studios zajedno s Peeleovim Monkeypaw Productions i Kinbergovim Genre Films studijom. Jordan Peele i Simon Kinberg su izvršni producenti zajedno s Winom Rosenfeldom, Audrey Chon, Carol Serling, Rickom Bergom i Gregom Yaitanesom.

“Rod Serling je bio beskompromisni vizionar koji ne samo da je obasjao svjetlom socijalne probleme svog vremena, već je i predvidio naše. Počašćen sam što ću nastaviti njegovu misiju i predstaviti je novim generacijama gledatelja kao stražar na vratima Zone Sumraka.” – izjavio je Jordan Peele.

Originalnu Zonu sumraka je kreirao i vodio legendarni Rod Serling. Serija se na CBS-u prikazivala od 1959. do 1964. godine. Iznimno vješto je stapala fantasy, SF i horor elemente. Bila je maštovita, zabavna, pametna i začudna. Osim što je bila izvrsna, serija iz pera Roda Serlinga je udomila brojne etablirane zvijezde (Joan Blondell, Ann Blyth, Bustera Keatona) kao i mlade nade koje će poslije postati slavni glumci i glumice (Veronica Cartwright, Bill Bixby, William Shatner, Leonard Nimoy, Robert Duvall, Mariette Hartley, Burt Reynolds, Dennis Hopper i Robert Redford).

Nova Zona sumraka na CBS All Access stiže 2019. godine.

Zona sumraka
Jordan Peele, Rod Serling.

Check Also

The Water Man: prvi trailer i poster za film!

RLJE Films je objavio prvi službeni trailer i poster za film The Water Man. Redatelj …

Lisey’s Story: Apple je otkrio prvi pogled na adaptaciju Kingovog romana Lisey’s Story

Apple TV+ je konačno objavio prvi pogled na adaptaciju romana Lisey’s Story autora Stephena Kinga. …

Web Statistics