Home / Videodrom / Serije / Jonathan Frakes se vraća u Star Trek svemir

Jonathan Frakes se vraća u Star Trek svemir

 

Star Trek: Discovery je prošao kroz turbulentan put od najave pa do konačne objave datuma. Nekoliko odgoda, odlazak showrunnera, kontroverzni dizajn omiljenjih Klingonaca, te i slične vijesti često su tjerale fanove na paljenje žute uzbune. No u zadnje vrijeme zaredale su se dobre vijesti. Prvo je stigao datum premijere, onda su stigle i prve slike, kao i vijesti o radnji i konceptu serije, koji doista zvuči inovativno i osvježavajuće.

A danas nas je CBS dodatno iznenadio poklonom za sve prave Trekkere. Jer produkcijskom timu pridružit će se ni više ni manje nego Number One. Entertainment Weekly donosi vijest o najnovijoj pridošlici Discoveryu. Jonathan Frakes, omiljeni William T. Riker doduše neće glumiti prvog časnika na Discoveryju (to je mjesto prisjetimo se pripalo Sonequi Martin-Green kao poručnici Burnham). Umjesto stolice na mostu, Frakes će sjesti u najvažniju stolicu iza kamera, onu režisera. Ta vijest zvuči još i bolje kad se sjetimo da Frakes ima iskustva u direkciji Star Treka. On je režirao epizode TNG-a, DS9, i Voyagera, kao i jedan od najboljih Star Trek filmova – „First Contact“, tako da je nesumnjivo da zna Trek. Također, Frakes se okušao i van Treka, od kojih je možda najznačajniji njegov posljednji rad – režija na fantasy serijalu „The Librarians“.

Jonathan Frakes režirati će jednu epizodu Discoveryja, a s obzirom na njegovo iskustvo, ta bi epizoda mogla biti posebna.

Check Also

Novi jezivi trailer za The Outsider: strah nosi mnoga lica!

Kako jedan čovjek može biti na dva mjesta odjednom? HBO je netom objavio puni trailer …

Puni trailer za Mulan nagovještava epske akcijske scene!

Nakon prvog teasera objavljenog u srpnju, Disney je netom plasirao puni trailer i novi poster …

Web Statistics