Johnson je potvrdio da za Black Adama nema mjesta u idućem poglavlju DCU-a!

Zadnjih nekoliko tjedana bili su vrlo turbulentni za većinu fanova DC-jevog kinematografskog svemira. Nakon imenovanja Jamesa Gunna i Petera Safrana za šefove DC-jevog studija počele su stizati prve informacije o značajnim izmjenama. Tako smo saznali da više nije u planu treći film Wonder Woman, i da ipak nećemo imati priliku doživjeti povratak Henryja Cavilla kao Supermana. Sada je stigla još jedna velika vijest vezana za budućnost DCU-a. Iako je nakon 15 godina ustrajnosti, Dwayne Johnson dobio priliku producirati i utjeloviti Black Adama (Crni Adam) u filmu, to je po svemu sudeći sve što će dobiti, barem u dogledno vrijeme.

“Moji strastveni prijatelji, želio sam vam dati dugo očekivane novosti o Black Adamu u vezi budućnosti lika u novom DC-jevom svemiru. James Gunn i ja smo razgovarali, i Black Adam neće biti u njihovom prvom poglavlju pripovijedanja. Međutim, DC i Seven Bucks složili su se nastaviti istraživati ​​najbolje načine na koje se Black Adam može iskoristiti u budućim poglavljima DC-jevog multisvemira.” – između ostalog napisao je Johnson u svojoj službenoj objavi.

Unatoč razočaravajućim vijestima, Johnson je također iskoristio trenutak da se osvrne na uspjeh oživljavanja priče Tetha Adama. “Nakon 15 godina neumornog napornog rada da konačno snimimo Black Adama, vrlo sam ponosan na film koji smo isporučili fanovima diljem svijeta. Uvijek ću se osvrtati na reakcije fanova na Black Adama s ogromnom zahvalnošću, poniznošću i ljubavlju.”

Dakle to je to što se tiče Black Adama na filmskom platnu. Ostala su malo odškrinuta vrata za sada, pa će se možda nešto odigrati u budućnosti, koliko god je to možda malo s obzirom na čitavu situaciju. Ali nada za fanove ipak postoji. Gunn je čak i dodao svoju kratku izjavu: “Volim The Rocka i uvijek sam uzbuđen vidjeti što će on i Seven Bucks učiniti sljedeće. Jedva čekam skoru suradnju.” Međutim uz sve što se događa, treba uzeti u obzir da je Black Adam razočarao na kino blagajnama, s 391 milijun dolara na globalnoj razini, a još je k tome ‘zaradio’ i loše kritike.

Check Also

We Have a Ghost: prvi trailer za Netflixovu obiteljsku nadnaravnu avanturu!

Netflix je objavio prvi trailer i poster za film We Have a Ghost, koji se …

Serije Titans i Doom Patrol završavaju s 4. sezonom!

HBO-ove superherojske serije Titans i Doom Patrol završavaju s četvrtom sezonom. Nismo posebno investirani u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics