John Carpenter se vraća “Halloween” franšizi

 

24052016_Halloween_10_post

Legenda i majstor horora se vraća. John Carpenter, režiser, scenarist i kompozitor originalnog filma iz 1978. godine vraća se “Halloween” franšizi koju je i stvorio. Ovaj puta će imati ulogu izvršnog producenta te će zajedno s Jasonom Blumom (Insidious, Paranormal Activity) i Malekom Akkadom (Halloween 2007., Halloween II 2009.) raditi na desetom Halloween filmu.

“38. godina nakon orginalnog Halloween filma pomoći ću napraviti deseti nastavak najstrašnijim od svih.” izjavio je Carpenter.
“Halloween je jedna od filmskih prekretnica koja je i inspirirala sve u našoj kompaniji da uđemo u svijet horor filmova. Veliki Malek Akkad i John Carpenter imaju specijalno mjesto u srcima fanova žanra, te smo jako uzbuđeni što nas je Miramax povezao. Ne možemo dočekati da pronađemo i krenemo surađivati s pravim režiserom koji će fanovima osigurati film kakav zaslužuju.” izjavio je Jason Blum.

Povezivanje Carpentera i Bluma znači da će novi uradak sasvim sigurno biti mješavina horora ‘stare’ i ‘nove’ škole. Film izlazi za sljedeću Noć vještica.
Što vi mislite o ovoj vijesti, veselite se ovoj suradnji i desetom filmu franšize ili smatrate da je Halloween svoje najbolje dane već proživio?

Check Also

Shadow and Bone: prvi trailer za Netflixovu ekranizaciju!

Netflix je kako se i očekivalo danas objavio prvi trailer za seriju Shadow and Bone, …

Prvi trailer za animirani film Luca obećava nezaboravnu avanturu!

Disney i Pixar netom su objavili prvi službeni trailer za novu obiteljsku animiranu avanturu Luca …

Web Statistics