Joe Manganiello tumačit će Deathstrokea u Affleckovom samostalnom Batman filmu

 

09092016_batman_film_post_1

Krajem kolovoza Ben Affleck je objavio video na Twitteru u kojem smo dobili pogled na Deathstrokea. Tada su krenula nagađanja da bi se Deathstroke kao lik mogao pojaviti u Justice Leagueu ili čak vjerojatnije u samostalnom filmu o Batmanu kojeg će režirati upravo Ben Affleck. Sada je došao kraj svim teorijama jer je službeno najavljeno da će Joe Manganiello, zvijezda serije Okus krvi i filmova Čarobni Mike, utjeloviti opakog negativca Deathstrokea a.k.a. Sladea Wilsona u nadolazećem, samostalnom Batman filmu.

Vijest je jučer izašla u medije, a izvor je bio predsjednik DC Entertainmenta Geoff Johns koji na žalost nije imao komentara na to hoće li Deathstroke imati cameo ulogu u Snyderovom filmu Justice League koji se trenutno snima u Londonu.

Deathstroke je 2009. godine plasiran na 32. mjesto IGN-ovih najvećih stripovskih negativaca svih vremena. U DC-jevom svijetu je poznat kao najveći i najopakiji ubojica, a s Batmanom je imao nekoliko susreta u stripovima, prvi put 1991. godine.

Johns i Affleck trenutno rade na scenariju samostalnog filma o Batmanu u kojem će Affleck tumačiti glavnog protagonista. Očekuje se da će film u kina stići početkom 2018. godine.

Što vi mislite, da li je Manganiello dobar odabir za lik Deathstrokea, te da li mislite da je Deathstrokea dobar za DC-jev prošireni svemir?

Check Also

Awake: prvi trailer za Netflixov apokaliptični triler!

Netflix je netom objavio prvi službeni trailer za apokaliptični triler Awake. Redatelj filma je Mark …

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Web Statistics