Prvi, jezivi trailer za ruski SF film Sputnik

Stigao je prvi teser trailer za Sputnik (Спутник), dugometražni prvijenac ruskog redatelja Egora Abramenka koji iako nekim dijelovima podsjeća na Aliena, izgleda vrlo impresivno. Abramenko je do sada radio reklame i spotove, te kratke filmove poput The Passenger iz 2017. godine. Također je surađivao i učio od poznatog ruskog redatelja Feodora Bondarchuka (Attraction), koji je čak i producirao ovaj film, te ujedno i tumači jednu od glavnih uloga. Uz Bondarchuka, ostale glavne uloge tumače Petr Fyodorov (The Darkest Hour) i Oksana Akinshina (Lilya 4-Ever).

Priča se odvija oko mlade doktorice, koju je vojska pozvala da napravi procjenu stanja kozmonauta koji se vratio s vrlo netipične misije. Godina je 1983. i kozmonaut Konstantin Veshnyakov umjesto da bude slavljen kao heroj, je izoliran u tajnom labaratoriju, jer se s misije nije vratio sam… nego s nečim u sebi. Sve ostalo će vam pojasniti trailer, pa se bacite na gledanje. Atmosfera i setting filma su barem iz do sada viđenog fantastični, pa nas definitvno zanima vidjeti što nam je to točno Abramenko pripremio.

Producenti filma su već spomenuti Feodor Bondarchuk (Art Pictures Studio), te Dmitry Rudovskiy (Art Pictures Studio), Mikhail Vrubel (Vodorod Pictures), Aleksandr Andryushchenko (Vodorod Pictures), Michael Kitaev (Vodorod Pictures), Ilya Stewart (Hype Film) i Murad Osmann (Hype Film). Scenristi su Andrey Zolotarev i Oleg Malovichko.

Sputnik u ruska kina slijeće 2020. godine.

Sputnik

Sputnik

Sputnik

Sputnik

Sputnik

Check Also

The Future: HBO Max razvija novu SF seriju koju producira Matt Reeves!

HBO Max je odlučio staviti u razvijanje SF seriju The Future. Serija je bazirana na …

Prvi pogled na novi film Mortal Kombat

Warner Bros. je konačno objavio prve fotografije iz nadolazećeg reboota filma Mortal Kombat. Iako je …

Web Statistics