Jeff Goldblum, Liam Hemsworth i Jessie Usher su i službeno dio ekipe Dana nezavisnosti 2

 

2014 Vanity Fair Oscar Party

Jeff Goldblum, Liam Hemsworth i Jessie Usher su sada i službeno potvrđeni kao dio glumačke postave Dana nezavisnosti 2. Vijest je na društvenim mrežama obznanio sam redatelj filma Roland Emmerich. Kao što je i očekivano Jeff Goldblum će reprizirati ulogu Davida Levinsona. Liam Hemsworth će tumačiti dečka predsjednikove kćeri, koja je sada već sva odrasla, dok će glavnu ulogu preuzeti Jessie Usher kao sin Smithovog lika (Dylan Hiller) iz originalnog filma kojeg je 1996. tumačio Ross Bagley.

03032015_dan_nezavisnosti2_2

Dan nezavisnosti 2 u kina stiže 24. lipnja 2016., skoro točno 20 godina nakon prvog filma. Očekuje se de će produkcija započeti u svibnju. Scenarij je zadnji prerađivao Carter Blanchard, dok su na prijašnjim iteracijama radili Emmerich i Dean Devlin, a zatim i James Vanderbilt. Detalji nove dorađene priče još nisu poznati. No ono što je više nego jasno je da se Will Smith sigurno ne vraća u nastavku, ali se zato uz Goldbluma očekuje i povratak Billa Pullmana u ulozi predsjednika Thomasa J. Whitmorea (no na njegovu službenu potvrdu još čekamo). Ono što nas najviše zanima je hoće li i nastavak imati uvijek fantastičnog Brenta Spinera?

03032015_dan_nezavisnosti2_3

Check Also

Trailer za distopijski film Vesper

Objavljen je puni trailer za nezavisni distopijski film Vesper koji je incijalno bio poznat pod …

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

4 komentari

 1. Svatko tko imalo poznaje original zna da je Spinner poginuo pa se može pojaviti u nastavku eventualno kao zombi.

  • Davorin Horak

   Mogućnosti su brojne, ali u tekstu to nije navedeno bezveze, jer je sam redatelj već najavio da bi jako rado vratio i Judda Hirscha (koji je tumačio lik Juliusa Levinsona) i Brenta Spinera (koji je u originalu tumačio Dr. Brackisha Okuna). Tako da je vrlo moguće da ćemo ga u nekoj varijanti ipak gledati u nastavku.

 2. Nije li Spiner umro u prvom nastavku?

  • Davorin Horak

   Je, ali zašto bi ih to spriječilo da se pojavi u nekoj od bezbroj mogućnosti, možda flashback, tumačenje nekog drugog lika…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics