Jean Grey prelazi na tamnu stranu u novom traileru za Dark Phoenix

Fox Searchlight je upravo objavio novi trailer za nadolazeći X-Men film Dark Phoenix.

Deset godina nakon zbivanja u filmu X-Men: Apocalypse, Charles Xavier (James McAvoyGlass) i njegov tim se suočavaju sa novom prijetnjom u vlastitim redovima kada Jean Grey (Sophie TurnerGame of Thrones) izgubi kontrolu nad svojim telekinetičkim moćima. I dok misteriozna neznanka (Jessica ChastainCrimson Peak) manipulira Jean navodeći ju na zlo, Profesor X, Magneto (Michael FassbenderAlien: Covenant), Mystique (Jennifer LawrenceHunger Games), Beast (Nicholas HoultMad Max: Fury Road) i drugi mutanti duboko su posvađani oko toga može li se Jean uopće pomoći ili ju treba zaustaviti jednom zauvijek.

Redatelj filma je Simon Kinberg kojem je ovo prvi redateljski projekt. U pitanju je holivudski veteran koji je u proteklih petnaestak godina producirao naslove kao što su The Martian, Deadpool i Logan. Kinberg je također radio i kao ko-scenarist na tri X-Men filma: X-Men: The Last Stand iz 2006., X-Men: Days of Future Past (2014.) i X-Men: Apocalypse (2016.).

Dark Phoenix baziran se na X-Men priči The Dark Phoenix Saga koju su još daleke 1980. godine napisali Chris Claremont i John Bryne koji je ujedno i ilustrirao strip. The Dark Phoenix Saga smatra se jednom od klasičnih X-Men priča, u rangu sa naslovima poput Days of Future Past. 2006. godine je Dark Phoenix priča inkorporirana u radnju filma X-Men: The Last Stand Bratta Ratnera, filmu s kojim na koncu nitko nije bio pretjerano sretan iako je ostvario solidnu zaradu na kino blagajnama.

Dark Phoenix je dvanaesti po redu X-Men film. U kina dolazi 7. lipnja, 2019. godine.

Dark Phoenix

Check Also

One Zoom to Rule Them All: Josh Gad je okupio ekipu Gospodara prstenova!

Nastavljajući serijal Reunited Apart, okupljanja glumačkih ekipa iz kultnih filmova, Josh Gad je ostavio iza …

Trailer za nagrađivani nezavisni SF triler Volition

Giant Pictures je objavio službeni trailer za nezavisni SF triler Volition, koji je prošle godine …

Web Statistics