Jared Leto je najnoviji dodatak postavi filma “Blade Runner 2”

 

20082016_blade_runner_2_post

Jared Leto se pridružio glumačkoj postavi nastavka Blade Runnera. Uloga koju će Leto preuzeti opisana je kao ključna, a izvršni direktori studija Andrew Kosove i Broderick Johnson obećali su “upečatljiv i nikad viđen lik”.

Ostale glavne uloge tumače Harrison Ford, Ryan Gosling, Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, David Dastmalchian, Hiam Abbass, Lennie James i Dave Bautista.

Za sada nije poznato previše detalja o samoj radnji, osim da je smještena nekoliko desetljeća nakon originalnog filma i da Ford reprizira kultnu ulogu Ricka Deckarda. Redateljsku palicu drži Denis Villeneuve (Sicario), a scenarij potpisuju Hampton Fancher i Michael Green.

S obzirom da nemamo točne informacije ostaje nam jedino nagađanje kako bi Leto mogao igrati androida sličnog liku kojeg je Daryl Hannah glumila u originalnom filmu 1982. godine. Nedavno smo Leta imali prilike vidjeti kao Jokera u filmu Odred otpisanih, no na žalost tamo je lik u potpunosti neiskorišten unatoč velikom potenicijalu pa se iskreno nadamo da se to neće ponoviti.

Blade Runner 2 u kina stiže 06. listopada 2017. godine.

Check Also

Good Omens: šanse za novu sezonu su prilično dobre!

U Amazonovoj i BBC-jevoj seriji Dobri predznaci (Good Omens) uživali su i kritičari i publika, …

Beyond Good & Evil: kultna igra dobiva filmski tretman!

Kultna Ubisoftova video igra Beyond Good & Evil dobiva filmski tretman na Netflixu! Redatelj filma …

Web Statistics