Službeno je! Jamie Foxx će tumačiti Spawna u filmu Todda McFarlanea

Jamie Foxx je upravo i službeno potvrđen za titularnu ulogu reboota filma Spawn. Za Blumhouse će film režirati sam tvorac mračnog antiheroja, Todd McFarlane koji također potpisuje i scenarij.

“Vrlo smo uzbuđeni što će Jamie Foxx tumačiti titularnu ulogu u našoj filmskoj adaptaciji Spawna. On je izniman glumac i veliki fan Spawnovog svemira kojeg je stvorio Todd McFarlane. S dubinom talenta s kojom se Jamie posvećuje ulozi, te s Toddom za kormilom povrataka Spawna u život, ne možemo biti više oduševljeni oko ovog filma.”

Već se pisalo o tome da je McFarlane ulogu ponudio Foxxu, samo se nije znalo koliko je Foxx zainteresiran za ponovo zaploviti u superherojskim vodama i preuzeti plašt Spawna, s obzirom da se već dugo zna da to nije klasična glavna uloga, nego će biti katalizator radnje, prisutnost iz sjene koja uskače u odgovarajućem trenutku. Za one neupućene u projekt ponovit ćemo da se film neće fokusirati na Spawna, nego na lik policajaca Twitcha, koji se u stripovima pojavljuje od prvog broja.

“Postoje dvije velike uloge u scenariju. Očito tu je sam Spawn, iako na čudan način to zapravo nije glavna uloga, i tu je i policajac. Policajac ima ulogu Twitcha, koji je prisutan od prvog broja. Twitch je svojevrsna glavna uloga, i na njega se referiram kao na mog šerifa Brodyja, koji je šerif u filmu Ralje. Iako se film zvao Ralje, Ralje baš i nisu puno pričale u tom filmu, jel’ tako? Samo su se pojavile u odgovarajućem trenutku, da bi film učinile vrijednim gledanja.”

Koliko će se fanovima nakon toliko godina čekanja svidjeti činjenica da u rebootu Spawna neće njega gledati u glavnoj ulozi ostaje za vidjeti, no McFarlane je uvjeren da će upravo taj pristup film učiniti posebnim.

Check Also

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Epska bitka se nastavlja u prvom traileru za Godzilla x Kong: The New Empire

Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures objavili su prvi službeni teaser trailer za Godzilla x …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics