Home / Videodrom / Službeno je! Jamie Foxx će tumačiti Spawna u filmu Todda McFarlanea

Službeno je! Jamie Foxx će tumačiti Spawna u filmu Todda McFarlanea

Jamie Foxx je upravo i službeno potvrđen za titularnu ulogu reboota filma Spawn. Za Blumhouse će film režirati sam tvorac mračnog antiheroja, Todd McFarlane koji također potpisuje i scenarij.

“Vrlo smo uzbuđeni što će Jamie Foxx tumačiti titularnu ulogu u našoj filmskoj adaptaciji Spawna. On je izniman glumac i veliki fan Spawnovog svemira kojeg je stvorio Todd McFarlane. S dubinom talenta s kojom se Jamie posvećuje ulozi, te s Toddom za kormilom povrataka Spawna u život, ne možemo biti više oduševljeni oko ovog filma.”

Već se pisalo o tome da je McFarlane ulogu ponudio Foxxu, samo se nije znalo koliko je Foxx zainteresiran za ponovo zaploviti u superherojskim vodama i preuzeti plašt Spawna, s obzirom da se već dugo zna da to nije klasična glavna uloga, nego će biti katalizator radnje, prisutnost iz sjene koja uskače u odgovarajućem trenutku. Za one neupućene u projekt ponovit ćemo da se film neće fokusirati na Spawna, nego na lik policajaca Twitcha, koji se u stripovima pojavljuje od prvog broja.

“Postoje dvije velike uloge u scenariju. Očito tu je sam Spawn, iako na čudan način to zapravo nije glavna uloga, i tu je i policajac. Policajac ima ulogu Twitcha, koji je prisutan od prvog broja. Twitch je svojevrsna glavna uloga, i na njega se referiram kao na mog šerifa Brodyja, koji je šerif u filmu Ralje. Iako se film zvao Ralje, Ralje baš i nisu puno pričale u tom filmu, jel’ tako? Samo su se pojavile u odgovarajućem trenutku, da bi film učinile vrijednim gledanja.”

Koliko će se fanovima nakon toliko godina čekanja svidjeti činjenica da u rebootu Spawna neće njega gledati u glavnoj ulozi ostaje za vidjeti, no McFarlane je uvjeren da će upravo taj pristup film učiniti posebnim.

Check Also

Snowpiercer: stigao je novi trailer i poster!

Nakon svih nedaća i godina kojih se radilo na projektu, serija Snowpiercer konačno ima postavljen …

Putovanje počinje u novom promu i isječku za Star Trek: Picard!

Novi promo za Star Trek: Picard ne pokazuje previše, ali je iznimno dobro čuti kako …

Web Statistics