Službeno je! Jamie Foxx će tumačiti Spawna u filmu Todda McFarlanea

Jamie Foxx je upravo i službeno potvrđen za titularnu ulogu reboota filma Spawn. Za Blumhouse će film režirati sam tvorac mračnog antiheroja, Todd McFarlane koji također potpisuje i scenarij.

“Vrlo smo uzbuđeni što će Jamie Foxx tumačiti titularnu ulogu u našoj filmskoj adaptaciji Spawna. On je izniman glumac i veliki fan Spawnovog svemira kojeg je stvorio Todd McFarlane. S dubinom talenta s kojom se Jamie posvećuje ulozi, te s Toddom za kormilom povrataka Spawna u život, ne možemo biti više oduševljeni oko ovog filma.”

Već se pisalo o tome da je McFarlane ulogu ponudio Foxxu, samo se nije znalo koliko je Foxx zainteresiran za ponovo zaploviti u superherojskim vodama i preuzeti plašt Spawna, s obzirom da se već dugo zna da to nije klasična glavna uloga, nego će biti katalizator radnje, prisutnost iz sjene koja uskače u odgovarajućem trenutku. Za one neupućene u projekt ponovit ćemo da se film neće fokusirati na Spawna, nego na lik policajaca Twitcha, koji se u stripovima pojavljuje od prvog broja.

“Postoje dvije velike uloge u scenariju. Očito tu je sam Spawn, iako na čudan način to zapravo nije glavna uloga, i tu je i policajac. Policajac ima ulogu Twitcha, koji je prisutan od prvog broja. Twitch je svojevrsna glavna uloga, i na njega se referiram kao na mog šerifa Brodyja, koji je šerif u filmu Ralje. Iako se film zvao Ralje, Ralje baš i nisu puno pričale u tom filmu, jel’ tako? Samo su se pojavile u odgovarajućem trenutku, da bi film učinile vrijednim gledanja.”

Koliko će se fanovima nakon toliko godina čekanja svidjeti činjenica da u rebootu Spawna neće njega gledati u glavnoj ulozi ostaje za vidjeti, no McFarlane je uvjeren da će upravo taj pristup film učiniti posebnim.

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics