J.K. Rowling već radi na scenariju za Fantastic Beasts 3

Iako je do filma Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald ostalo još skoro dobrih pola godine, J.K. Rowling je otkrila da već radi na scenariju trećeg nastavka.

Rowling nije otkrila nikakve detalje, što je i logično, tim više s obzirom da je tek započela rad na scenariju. No zato je podijelila nešto informacija o tome kakva je njezina uloga producentice na filmovima iz Fantastic Beasts serijala. Čini se da unatoč tome što autorica ima pristojan kreativni input, većina njezine suradnje se ostvaruje vrlo rano u filmskom projektu.

“Warner Bros. i David Yates, redatelj, mi uvijek dozvole da izrazim ono što trebam, no to ne znači da ću uvijek imati posljednju riječ. To je doduše tako i s ostalim producentima, gdje sam ja samo jedna od njih: naš input se uzima ozbiljno, ali je to uglavnom zajednički trud. Redatelj je u konačnici odgovoran za sve što vidite na ekranu.”

Popularna autorica je također otkrila kako voli započeti s radom prilično rano u danu, te da što ranije započne više je produktivnija. No unatoč tome s ovakivim projektima raspored svejedno zna biti prilično naporan, stoga je priznala da je u posljednjih godinu dvije morala odrađivati i cjelonoćne šihte na Čudesnim zvijerima.

“Stvar s filmovima je da koliko god bili frustrirani s procesom pisanja scenarija, taman kada pomislite ‘nikad više ovo je previše teško’, onda završite na setu i pridružite se jednoj fantastičnoj igri pretvaranja, s nekima od najboljih pretvarača na svijetu kako izgovaraju vaše riječi, i oblače se iz najdivnije garderobe, i sa svijetlima, i dimom, i muzikom se odjednom zaljubite u čitav proces iznova.”

Fantastic Beasts 3 se očekuje tek 2020. godine, dok Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald stiže 16. studenog.

Check Also

Trailer za nagrađivani nezavisni SF triler Volition

Giant Pictures je objavio službeni trailer za nezavisni SF triler Volition, koji je prošle godine …

Curon: prvi trailer za misterioznu Netflixovu horor seriju!

Netflix je netom objavio prvi trailer za originalnu talijansku žanrovsku seriju Curon, koja čini se …

Web Statistics