J.K. Rowling već radi na scenariju za Fantastic Beasts 3

Iako je do filma Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald ostalo još skoro dobrih pola godine, J.K. Rowling je otkrila da već radi na scenariju trećeg nastavka.

Rowling nije otkrila nikakve detalje, što je i logično, tim više s obzirom da je tek započela rad na scenariju. No zato je podijelila nešto informacija o tome kakva je njezina uloga producentice na filmovima iz Fantastic Beasts serijala. Čini se da unatoč tome što autorica ima pristojan kreativni input, većina njezine suradnje se ostvaruje vrlo rano u filmskom projektu.

“Warner Bros. i David Yates, redatelj, mi uvijek dozvole da izrazim ono što trebam, no to ne znači da ću uvijek imati posljednju riječ. To je doduše tako i s ostalim producentima, gdje sam ja samo jedna od njih: naš input se uzima ozbiljno, ali je to uglavnom zajednički trud. Redatelj je u konačnici odgovoran za sve što vidite na ekranu.”

Popularna autorica je također otkrila kako voli započeti s radom prilično rano u danu, te da što ranije započne više je produktivnija. No unatoč tome s ovakivim projektima raspored svejedno zna biti prilično naporan, stoga je priznala da je u posljednjih godinu dvije morala odrađivati i cjelonoćne šihte na Čudesnim zvijerima.

“Stvar s filmovima je da koliko god bili frustrirani s procesom pisanja scenarija, taman kada pomislite ‘nikad više ovo je previše teško’, onda završite na setu i pridružite se jednoj fantastičnoj igri pretvaranja, s nekima od najboljih pretvarača na svijetu kako izgovaraju vaše riječi, i oblače se iz najdivnije garderobe, i sa svijetlima, i dimom, i muzikom se odjednom zaljubite u čitav proces iznova.”

Fantastic Beasts 3 se očekuje tek 2020. godine, dok Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald stiže 16. studenog.

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics