J.J. Abrams je potvrdio da se još uvijek radi na filmskoj adaptaciji igara “Half-Life” i “Portal”

 

13032016_portal_halflife_post

Prilikom promocije filma “10 Cloverfield Lane” J.J. Abrams je potvrdio da se i dalje radi na razvijanju adpatacija prema više nego popularnim igrama “Half-Life” i “Portal“. U intervjuu za IGN postavljeno mu je pitanje da li je konačno stiglo vrijeme za ubrzavanje projekta s obzirom na trenutnu poplavu najavljenih filmova baziranih na video igrama, na što je redatelj odgovorio sljedeće:

“Ne još, ali se radi na razvijanju. Imamo angažirane pisce i oni rade na obje priče. No van toga nemamo nikakvu uzbudljivu vijest.”

Podsjećamo da su Abrams i Gabe Newell iz Valvea svoju suradnju najavili još 2013. godine, ali od tada nisu stigle nikakve značajnije vijesti vezane uz projekt pa nam je drago što barem znamo da se na njemu još uvijek radi, te da nije postao povijest.

Zanimljivo je spomenuti da je Dan Trachtenberg još 2011. napravio prilično zapažen fanovski film “Portal: No Escape” koji mu je i osigurao mjesto redatelja na Abramsovom posljednjem filmu 10 Cloverfield Lane.

Što vi mislite, da li bi Half Life i Portal mogli biti jednako uspješni i u vidu filma? Da li biste željeli Abramsa u redateljskoj stolici za te projekte ili isključivo u producentskoj?

Check Also

Snowpiercer je dobio novi datum premijere, i novu video najavu

Nakon svih nedaća i godina kojih se radilo na projektu, serija Snowpiercer je u prvom …

Uznemirujuće legende oživljavaju u horor seriji 50 States of Fright

Svaka država ima svoju horor priču! Quibi je objavio punokrvni trailer za antologijsku horor seriju …

Web Statistics