Izronio je prvi teaser trailer za Aquaman and the Lost Kingdom!

DC Studios objavio je prvi službeni teaser trailer za film Aquaman and the Lost Kingdom, koji je zapravo najava punog trailera u kojem ćete moći uživati već u četvrtak. Uz teaser objavljen je i sinopsis koji do sada zapravo daje najbolju ideju o tome što vas očekuje kada film stigne na velika platna, od neočekivanog obiteljskog okupljanja do moćnih artefakata.

Budući da prvi put nije uspio pobijediti Aquamana, Black Manta, još uvijek vođen potrebom da osveti očevu smrt, neće stati pred ničim kako bi uništio Aquamana jednom zauvijek. Ovaj put Black Manta je strašniji nego ikad prije, upravljajući snagom mitskog Crnog trozupca, koji oslobađa drevnu i zlosutnu silu. Kako bi ga porazio, Aquaman će se obratiti svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, da sklope neočekivani savez. Morat će ostaviti po strani svoje razlike kako bi zaštitili svoje kraljevstvo, spasili Aquamanovu obitelj i svijet od nepovratnog uništenja.

Svojim ulogama se u nastavku Aquamana vraćaju Jason Momoa kao Arthur Curry/Aquaman, sada balansirajući između svoji obaveza kralja Atlantide i bivanja tatom; Patrick Wilson kao Orm, Aquamanov polubrat i žestoki protivnik, koji sada nevoljko mora postati njegov saveznik; Amber Heard kao Mera, kraljica i majka; Yahya Abdul-Mateen II kao Black Manta, posvećen više nego ikad osveti očeve smrti uništavanjem Aquamana, njegove obitelji i Atlantide; Nicole Kidman kao Atlanna, vođa i majka sa srcem ratnika. Također svoje uloge ponovo tumače i Dolph Lundgren kao kralj Nereus i Randall Park kao dr. Stephen Shin.

U novim ulogama očekuju vas Pilou Asbaek (Game of Thrones), Indya Moore (Pose, Escape Room: Tournament of Champions), Vincent Regan (300, Ghost Rider: Spirit of Vengeance) i Jani Zhao (Jogo Duplo, The Sugar Captains). Redatelj filma je James Wan, a scenarij potpisuje David Leslie Johnson-McGoldrick, prema priči koju su zajedno napisali James Wan i David Leslie Johnson-McGoldrick te Jason Momoa i Thomas Pa’a Sibbett.

Aquaman and the Lost Kingdom u kina stiže 20. prosinca.

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics