Izlazak filma Dina je pomaknut na 2021. godinu!

Čini se da začin neće teći ove godine. Iako Warner Bros. i Legendary još nisu službeno objavili vijest, istu je prenijelo već puno izvora, nova Dina (Dune) na velika platna neće stići u prosincu ove godine. Izlazak filma je pomaknut i to na listopad 2021. godine, što na žalost znači još godinu dana čekanja.

Iako ne možemo reći da smo iznenađeni što je datum izlaska filma pomaknut, moramo priznati da nismo baš očekivali da će se na film čekati ovako dugo. Da će Dina vjerojatno izvisiti za ovu godinu je postalo jasno još kada je Wonder Woman 1984. pomaknuta na prosinac 2020. Nedavno je i MGM odlučio odgoditi novog Jamesa Bonda što je pak bila posljednja kap za Cineworld koji je nakon te odluke odlučio da mora zatvoriti sva svoja američka kina – Regal Cinemas (drugi najveći američki lanac kino dvorana). Ta je pak neugodna vijest sigurno imala prste u ovoj odluci, jer je gotovo pa šokirala filmsku industriju i natjerala studije da ponovo promisle o svojim planovima za ostatak godine, ali i duže.

Za sada još uvijek stoji da Warner Bros. planira WW84 plasirati 25. prosinca, dok Disney na rasporedu za studeni još uvijek drži Pixarov animirani film Soul.

Odgoda Dine nema nikakve veze sa samim filmom. Niti jedan studio si ne može priuštiti fijasko s filmom takvog kalibra, pa ova odluka ima kako i financijskog smisla, tako i zdravstvenog, jer situacija s koronavirusom se ponovo počela pogoršavati i guranje ljudi u kina ne bi donijelo ništa dobroga.

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics