Izgleda da nam uskoro na male ekrane stiže Posljednji zvjezdani borac

 

15072015_the_last_starfighter_tv

Pljačkanje geekovske kulture osamdesetih se nastavlja u revijalnom tonu. Čini se da Posljednji zvjezdani borac (The Last Starfighter) iliti priča o mladom gejmeru zatraženom da uskoči u cipele vanzemaljskog obrambenog pilota stiže i na male ekrane. Tako je barem izjavio Jonathan Betuel koje je 1980. napisao scenarij za originalni film kojeg je kasnije režirao Nick Castle da bi se u kinima počeo prikazivati 1984. godine. Ubrzo nakon toga film je stekao kultni status kako među fanovima sf-a i fantasyja tako i među fanovima video igara.

Beteul je naglasio da će ovaj puta stvari biti postavljene nešto drugačije, odnosno serija neće biti izravno povezana s filmom, niti će biti njegov nastavak. Riječ je o rebootu pod radnim naslovom “The Starfighter Chronicles” na kojem Beteul radi s tvrtkom Surreal da bi gledateljima dočarao i virtualnu stvarnost.

Ovo je zapravo izvrsna prilika da ponovite gradivo te pogledate ponovo originalni film. Učinite si uslugu i pokušajte ignorirati vizualne efekte (rađeni su ipak za ono vrijeme i s malim budžetom) jer film nudi puno više od toga.

Umjesto originalnog trailera za film pogledajte kako bi Posljednji zvjezdani borac izgledao da sutra stiže u vaš omiljeni multipleks…

Check Also

Three Thousand Years of Longing: prvi trailer za fantasy film Georgea Millera!

MGM je konačno otkrio trailer za epski fantasy film Three Thousand Years of Longing redatelja …

The Umbrella Academy: trailer za 3. sezonu Netflixove serije!

Netflix je objavio službeni trailer za treću sezonu The Umbrella Academy, dramske serije o disfunkcionalnoj …

Jedan komentar

  1. Ne mogu docekati, obozavam ovaj film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics