Izgleda da nam uskoro na male ekrane stiže Posljednji zvjezdani borac

 

15072015_the_last_starfighter_tv

Pljačkanje geekovske kulture osamdesetih se nastavlja u revijalnom tonu. Čini se da Posljednji zvjezdani borac (The Last Starfighter) iliti priča o mladom gejmeru zatraženom da uskoči u cipele vanzemaljskog obrambenog pilota stiže i na male ekrane. Tako je barem izjavio Jonathan Betuel koje je 1980. napisao scenarij za originalni film kojeg je kasnije režirao Nick Castle da bi se u kinima počeo prikazivati 1984. godine. Ubrzo nakon toga film je stekao kultni status kako među fanovima sf-a i fantasyja tako i među fanovima video igara.

Beteul je naglasio da će ovaj puta stvari biti postavljene nešto drugačije, odnosno serija neće biti izravno povezana s filmom, niti će biti njegov nastavak. Riječ je o rebootu pod radnim naslovom “The Starfighter Chronicles” na kojem Beteul radi s tvrtkom Surreal da bi gledateljima dočarao i virtualnu stvarnost.

Ovo je zapravo izvrsna prilika da ponovite gradivo te pogledate ponovo originalni film. Učinite si uslugu i pokušajte ignorirati vizualne efekte (rađeni su ipak za ono vrijeme i s malim budžetom) jer film nudi puno više od toga.

Umjesto originalnog trailera za film pogledajte kako bi Posljednji zvjezdani borac izgledao da sutra stiže u vaš omiljeni multipleks…

Check Also

Puni trailer za ruski distopijski triler We/Мы

Prošao nam je ispod radara, ali zato sada svraćamo pozornost na ruski SF triler We …

Kingdom: Ashin of the North, osveta dolazi u traileru za specijalnu prikvel epizodu!

Netflix je konačno objavio trailer i poster za Kingdom: Ashin of the North, specijalnu epizodu …

Web Statistics