Izgleda da će se drugi spinoff Zvjezdanih ratova fokusirat na lik Boba Fetta

 

06052015_star_wars_boba_fett

Sljedeći spinoff Zvjezdanih ratova fokusirat će se na priču o podrijetlu Boba Fetta. Dok će se Edwardsov film “Star Wars Anthology: Rogue One” baviti svijetom pobunjenika, drugi “Star Wars” spinoff će se posvetiti lovcima na glave.

Nedavni odlazak redatelja Josha Tranka s projekta je bio neočekivan, ali studio nije promijenio planove te film ide dalje. Ponudit će nam priču o postanku kultnog lika koji se prvi puta pojavio 1978. godine u zloglasnom “Star Wars Holiday Special” izdanju.

Nije točno jasno kakvu nam to priču o podrijetlu i postanku Boba Fetta žele servirati jer je djetinjstvo lika već obrađeno 2002. godine u filmu “Star Wars: Episode II – Attack of the Clones“, no postoji realna šansa da će radnja biti smještena u vrijeme između filmova Napad klonova (Attack of the Clones) i Imperij uzvraća udarac (The Empire Strikes Back).

Boba Fett se kao lik pojavljuje u četiri od ukupno šest filmova. (Uključujući i specijalno izdanje četvrtog filma “Star Wars: Episode IV – A New Hope” u kojem se originalno nije pojavio.) Također je imao ulogu i u animiranom serijalu “Star Wars: The Clone Wars“.
Spinoff o Boba Fettu očekujemo u kinima 2018. godine.

Check Also

Prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth

Showtime je objavio prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth …

Moon Knight: novi teaser daje prvi pogled na lik kojeg tumači Ethan Hawke!

Prvi kratki teaser za Disneyjevu igranu seriju Moon Knight smo dobili u studenom prošle godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics