Izašao trailer za kratki film „Predator: Dark Ages“

 

Možda jest riječ o kratkom filmu kojega su radili fanovi, a ne nekakvom višemilijunskom hitu koji samo čeka postati blockbuster, ali vidjeti da netko pokušava iskoristiti potencijal franšize koja, diskutabilno, nije sjajila još od vremena kada se predator sukobljavao s Dannyem Gloverom, stvarno je razlog za veselje svim fanovima tog okrutnog vanzemaljskog lovca.

Prvi „Predator“ bio je fantastičan u svojoj jednostavnosti, a nastavak je stvari zakomplicirao preokretom koji je otkrio da ti ratnički nastrojeni vanzemaljci putuju kroz vrijeme samo kako bi se borili s raznovrsnim rasama iz različitih vremena. Taj podatak je prouzrokovao eksploziju spinoffova i nastavaka od kojih je najpoznatiji onaj sa Xenomorphima koji je ispao nešto uspješniji kod igara i stripova, ali koji nikada nije stvarno zasjao na velikom platnu.

Predator: Dark Ages“ možda nije pravo veliko platno, ali definitivno je korak u pravome smjeru s čime se fanovi očito slažu jer riječ je o filmu koji je rezultat uspješne kickstarter kampanje.

Ovoga puta se predatora napokon šalje u prošlost i to u vrijeme križarskih ratova, a fantastičan trailer daje naslutiti kako je odabir tog perioda bio totalni pogodak.

Film je režirao i napisao James Bushe, a koliko je zanimljiv sukob predatora i križara saznat ćemo uskoro.

 

Check Also

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics