Izašao je novi trailer za Zvjezdane staze: S one strane, i potvrđen je četvrti nastavak

 

19072016_star_trek_beyond_post_1

Paramount Pictures, Skydance i Bad Robot studio objavili su da se ekipa U.S.S. Enterprisea vraća na velike ekrane s četvrtim filmom.

U novom nastavku epske svemirske avanture, Chris Pine kao kapetan Kirk prijeći će put s čovjekom kojeg nikada nije imao priliku upoznati, ali čija ga je ostavština progonila od dana kada je rođen: svojim ocem.

Chris Hemsworth, koji se 2009. godine pojavio u filmu Zvjezdane staze, vraća se kao George Kirk uz Pinea. Očekuje se i povratak cijele postave iz trećeg filma Zvjezdane staze: S one strane.

J.D. Payne i Patrick McKay su scenaristi. J.J. Abrams i Lindsey Weber su producenti, a David Ellison i Dana Goldberg izvršni producenti.

Film Zvjezdane staze iz 2009. godine, redatelja Genea Roddenberryja, zaradio je više od 380 milijuna američkih dolara. Drugi dio, Zvjezdane staze: U tami zaradio je više od 460 milijuna američkih dolara, a otvorio se u svibnju 2013. godine.

Treći film, Zvjezdane staze: S one strane, redatelja Justina Lina u domaća kina stiže 21. srpnja. Vani su već izašle prve recenzije koje su dobrim djelom pozitivne. Studio je izbacio i još jedan trailer kojeg zapravo ovako kasno nismo ni očekivali, pa ako ne možete dočekati sutrašnju pretpremijernu CineFan projekciju onda prikratite vrijeme s friškim kadrovima. I da, i mi smo sutra u kinu pa uskoro stiže i naša recenzija filma.

U međuvremenu možete pasti oči i na dva ekskluzivna kolekcionarska postera koja potpsuju Matt Taylor i Jeffrey Everett.

19072016_star_trek_beyond_plakat_1

StarTrek_Enterprise_final_blue

Check Also

Disney je i službeno dao zeleno svjetlo za seriju Willow!

Službeno je, Disney+ je dao zeleno svjetlo za seriju Willow koja će biti nastavak filmske …

The Mandalorian: friški pogled na 2. sezonu!

Ostalo je manje od dva tjedna do vrlo iščekivane druge sezone SW serije The Mandalorian, …

Web Statistics