Isječak iz filma Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Sony Pictures je netom objavio isječak iz filmskog reboota Resident Evil: Welcome to Raccoon City (Resident Evil Početak: Raccoon City) kako bi nas podsjetio da film samo što nije stigao na velike ekrane. Neki dan je također objavljen jedan isječak pa prilažemo i njega u slučaju da ste ga propustili. Welcome to Raccoon City je film koji ima zadatak lansirati novi svemir inspiriran pričama i likovima Capcomovih Resident Evil videoigara. Redatelj filma je Johannes Roberts (47 Meters Down, The Strangers: Prey at Night), a scenarij potpisuju Roberts i Greg Russo.

Vraćajući se izvorima iznimno popularne franšize Resident Evil, fan i redatelj Johannes Roberts oživljava igre za novu generaciju fanova. Nekadašnji rastući dom farmaceutskog giganta Umbrella Corporationa, Raccoon City je danas umirući grad na Srednjem zapadu. Egzodus tvrtke ostavio je grad kao pustoš… s velikim zlom koje ‘kuha’ ispod površine. Kad se to zlo oslobodi, stanovnici će se zauvijek promjeniti, a skupina preživjelih mora surađivati zajedno kako bi otkrili istinu iza Umbrelle i preživjeli noć.

“Redatelj Johannes [Roberts] stvarno obožava igre, tako da je u filmu puno easter eggova. Jedna od meni najdražih stvari je da, iako se film bazira na prvoj i drugoj vidoigri, Roberts je ubacio easter eggove koji su povezani i s kasnijim nastavcima. Nadam se da će te ih uspjeti pronaći.” – izjavio je Hiroyuki Kobayashi, producent za Capcom.

“Volim prethodnu franšizu i apsolutno volim Millu. Ali tamo nikad nisu bile igre, nego Alice u fokusu. Želio sam da Claire, Leon i Chris budu glavni akteri. Htio sam da svi budu bitni, a ne da su podređeni drugom liku… da ispričaju ovu strašnu, jezivu priču smještenu u ovaj mali grad koji umire. I da ste emocionalno angažirani oko tih likovima, umjesto da imate samo akciju, fajtanje i slično.” – objasnio je Roberts.

Glavne uloge tumače Kaya Scodelario (Crawl) kao Claire Redfield, Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) kao Jill Valentine, Robbie Amell (Upload) kao Chris Redfield, Tom Hopper (The Umbrella Academy) kao Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) kao Leon S. Kennedy, Neal McDonough (Yellowstone) kao William Birkin, Donal Logue kao Brian Irons, Chad Rook kao Richard Aiken, Lily Gao kao Ada Wong i Marina Mazepa kao Lisa Trevor.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City vani u kina stiže 24. studenog, dok ga kod nas potražite od 02. prosinca.

Check Also

Furiosa: prvi trailer za prikvel hita Mad Max: Fury Road

O kakav dan! Warner Bros. je u sklopu eventa CCXP u Brazilu objavio prvi teaser …

Fallout: otkriven je sinopsis i galerija fotki za Amazonovu adaptaciju

Prvi pogled na Amazonovu seriju Fallout smo tehnički dobili još prošle godine kada je objavljena …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics