Inverzijin Christmas Pop-up shop i Mandalorian Pub Quiz!

Ukoliko i dalje ne znate gdje obaviti dobar geekovski božićni ulov bez stresa, tada je možda Inverzijin pop-up shop pravo rješenje. Jer u tom slučaju ne morate petljati po našem webshopu i čekati poštara, nego se samo trebate zaputiti u fantasy pub Veliki Tolk gdje vas od 20. do 22. prosinca očekuju akcijske cijene. Dio kupaca odmah pri kupnji nagrađujemo vrućom čokoladom i kolačima, ili pak pivicom i čipsom, a što je najbolje od svega izbor je na vama. Na koliko mjesta možete u miru sjesti i božićnu kupovinu darova obaviti uz pijuckanje omiljenog pića? Vrata Inverzijinog pop-up shopa se otvaraju u petak 20. prosinca u 15:00 h, a zatvaraju sa zatvaranjem puba, dok se u subotu 21. prosinca i nedjelju 22. prosinca može kupovati već od 11:00 h pa opet sve dok pub ne zatvori svoja vrata.

Inverzija stiže sa svojim cool geekovskim majicama koje će biti na akciji, kupi jednu drugu dobiješ na poklon 🙂 Također u ponudi će biti i knjige, stripovi, bilježnice, šalice, te nezaobilazne Funko POP! figurice i privjesci! Uz Inverzijine stvarčice moći ćete kupiti i ručno rađene figurice, satove, diorame i nakit iz radionice Scørpiøn Art.

I to nije sve, u Velikom Tolku vas zadnji dan ovog mini sajma, 22. prosinca u 19:30 h očekuje i Mandalorian Pub Quiz, pa usput možete testirati svoje znanje i osvojiti cool nagrade, gdje je Inverzija naravno jedan od sponzora.

Želite li sudjelovati u kvizu potrebno se prijaviti kao ekipa od barem dva, do maksimalno četiri člana. Sudjelovanje je besplatno, odnosno nema kotizacija. Prijave se šalju putem maila na velikitolk@gmail.com, najkasnije do ponoći u subotu 21. prosinca. U prijavi treba navesti ime vaše ekipe, imena članova ekipe i barem jedan broj mobitela za kontakt. Po isteku prijava, timovi će zaprimiti konačne potvrde o sudjelovanju i sve potrebne informacije na mail putem kojeg su se i prijavili. Gradivo za ponavljanje je: Mandaloriani kroz povijest Star Warsa.

Svaki član/ica pobjedničke i drugoplasirane ekipe osvojit će poklon pakete sponzora kviza koje čine: Lepi Dečki Brewery, Inverzija webshop, Bink Art, Veliki Tolk, i Scørpiøn Art. Osim toga bit će nagrađena i jedna random ekipa.

Što vam više treba? Stoga povedite vama najdraže geekove i vidimo se na shoppingu i druženju u Velikom Tolku!

lokacija >

Check Also

Počeo je Animafest Zagreb 2024.

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb održava se u Zagrebu od 03. do 08. …

FantaSTikon slavi 10 godina postojanja!

Ovog vikenda, od 15. do 17. ožujka, u prostorijama splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics