Invazija iz daleke Galaksije: Disney i Rian Johnson spremaju novu Star Wars trilogiju i tv-seriju

Da dobro ste pročitali. „The Last Jedi“ u režiji Riana Johnsona (Looper) još nije ni dospio na velika platna, a Disney je već objavio da će ovaj režiser biti zadužen za rad na sasvim novoj Star Wars trilogiji. Detalji su zasada šturi, ali ono što znamo je da će Johnsonova trilogija biti nevezana za Skywalkere i biti smještena u dio galaksije koji još nije bio istražen. Da li bi to moglo značiti povratak u period Stare Republike, koja će također doživjeti reboot, ili u budućnost, teško je reći u ovom trenutku.

Ono što je sigurno, je da bi ova neočekivana objava trebala ohrabriti fanove koje je zabrinula vijest da Johnson neće raditi na Epizodi 9, nakon što je Colin Treworrow napustio projekt, a na njegovo mjesto uskočio J.J. Abrams. Teško je pretpostaviti da bi Lucasfilm povjerio ovako važan projekt Johnsonu ako nisu apsolutno zadovoljni njegovom radom na „The Last Jedi“.

Lucasfilm još nije rekao kada bi nova trilogija trebala doći do našeg dijela galaksije, ali sudeći po trenutnom planu s filmom sage koji se svaku godinu izmjenjuje sa standalone filmom, nove bi heroje neke nove sage trebali gledati najranije 2021. godine. Johnson će režirati prvi film, a pridružit će mu se njegov dugogodišnji suradnik Ram Bergman (Looper).

Nova saga se neće baviti Skywalkerima, niti likovima već viđenima u franšizi. Nećemo biti u prilici vidjeti avanture Ahsoke Tano ili Velikog Admirala Thrawna, barem na velikom platnu. No, osim vijesti o novoj sagi, Veliki Miš objavio je da priprema i Star Wars TV seriju koja bi se prikazivala na streaming servisu koji Disney sprema pokrenuti krajem 2019. Hoće li nam upravo serija dati bolji uvid u neke od omiljenih likova, ili će u univerzum uvesti neke nove, u ovom trenutku nije poznato.

Ono što je sigurno, Disney i Lucasfilm nastavit će nam donositi avanture i otkrivati nove kutke daleke galaksije.

Check Also

Sweet Tooth: trailer za 2. sezonu Netflixove distopijske serije

Netflix je objavio novi teaser trailer za drugu sezonu serije Sweet Tooth, adaptaciju DC-jevog strip …

Renfield: finalni trailer otkriva puno novih scena s Cageom kao Drakulom!

Universal Pictures je netom objavio finalni trailer za film Renfield, horor komediju koja u fokusu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics