Into The Night: sletio je prvi teaser za Netflixovu SF seriju

Netflix je objavio prvi teaser trailer za belgijsku žanrovsku seriju Into The Night. Tvorac, scenarist i showrunner serije je Jason George, poznat kao producent Narcosa i izvršni producent serija The Protector i The Gift. Izvršni producenti su George, Tomek Bagiński (The Witcher) i Jacek Dukaj, čiji je roman The Old Axolotl poslužio kao inspiracija za seriju. Režiseri su Inti Calfat i Dirk Verheye (Over Water). Riječ je o šestodjelnoj seriji koja priča priču o zadržavanju ljudskosti dok smo suočeni s apokalipsom.

Serija započinje s iznenadnim solarnim eventom, dok sunce počinje neobjašnjivo ubijati sve na svom putu. Serija se fokusira na “sretne” putnike i posadu leta iz Bruxellesa, dok pokušavaju odletjeti u sigurnost noći prema zapadu. Na letu se nalazi široka lepeza putnika, različitih nacionalnosti, bogati i siromašni, mladi i stari te civila i vojske. Naočigled obični putnici dijele jednu zajedničku stvar – želju za preživljavanjem, bilo kojim sredstvima…

“Ideja je uzeta iz izvrsne knjige o transhumanizmu – The Old Axolotl Jaceka Dukaja. Ono što mi se najviše dopalo u priči je neizbježnost apokalipse i ideja da se od nje može pobijeći u avionu s grupom stranaca koji čak ni ne govore istim jezikom. HRGiger04WQZapravo nikad ne znamo ljude s kojima putujemo – te spoznaja da su sad ti ljudi tvoje pleme o kojem ovisi tvoje preživljavanje – to je osnova izvrsne drame i izvrsnog trilera.” – izjavio je izvršni producent Tomek Bagiński.

Into the Night na Netflix stiže kasnije ove godine.

Check Also

Amazon je naručio spin-off serije The Boys

Vaughtov kinematografski svemir se širi! Ako vam je kao i nama Amazonova serija The Boys …

Samuel L. Jackson predvodit će novu Marvelovu seriju kao Nick Fury za Disney+

Nick Fury se vraća na velika vrata u Marvelov kinematografski svemir (MCU), nakon što smo …

Web Statistics