Into The Night: sunce ubija u traileru za Netflixovu SF triler seriju

Netflix je nedavno objavio puni trailer i poster za belgijsku žanrovsku seriju Into The Night. Tvorac, scenarist i showrunner serije je Jason George (The Protector, Narcos). Izvršni producenti su George, Tomek Bagiński (The Witcher) i Jacek Dukaj, čiji je roman The Old Axolotl poslužio kao inspiracija za seriju. Režiseri su Inti Calfat i Dirk Verheye (Over Water). Riječ je o šestodjelnoj seriji koja priča priču o zadržavanju ljudskosti dok smo suočeni s apokalipsom.

Serija započinje s iznenadnim solarnim eventom, dok sunce počinje neobjašnjivo ubijati sve na svom putu. Serija se fokusira na “sretne” putnike i posadu leta iz Bruxellesa, dok pokušavaju odletjeti u sigurnost noći prema zapadu. Na letu se nalazi široka lepeza putnika, različitih nacionalnosti, bogati i siromašni, mladi i stari te civila i vojske. Naočigled obični putnici dijele jednu zajedničku stvar – želju za preživljavanjem, bilo kojim sredstvima…

“Ideja je uzeta iz izvrsne knjige o transhumanizmu – The Old Axolotl Jaceka Dukaja. Ono što mi se najviše dopalo u priči je neizbježnost apokalipse i ideja da se od nje može pobijeći u avionu s grupom stranaca koji čak ni ne govore istim jezikom. Zapravo nikad ne znamo ljude s kojima putujemo – te spoznaja da su sad ti ljudi tvoje pleme o kojem ovisi tvoje preživljavanje – to je osnova izvrsne drame i izvrsnog trilera.” – izjavio je izvršni producent Tomek Bagiński.

Glavne uloge tumače Jan Bijvoet, Stefano Cassetti, Laurent Capelluto, Pauline Etienne, Mehmet Kurtulus, Vincent Londez, Nabil Mallat, Babetida Sadjo, Ksawery Szlenkier i Astrid Whettnall.

Into the Night na Netflix stiže 01. svibnja.

Into the Night

Into the Night

Check Also

Prvi teaser za Jurassic World: Dominion!

Universal Pictures i Amblin Entertainment objavili su prvi svojevrsni teaser za Jurassic World: Dominion. Teaser …

The Swarm: uskoro stiže serija bazirana na ekološkom SF trileru Franka Schätzinga!

Iduće godine nam stiže visokobudžetna žanrovska serija The Swarm temeljena na bestseleru Franka Schätzinga. Serija …

Web Statistics