Ovaj vikend očekuje vas “Into the Badlands” maraton na AMC kanalu

Za vikend 28. i 29. listopada zaljubljenici u seriju Into the Badlands dolaze na svoje jer na AMC kanalu slijedi maraton cijele prve sezone.

Smještena u razoreni svijet budućnosti, na teritorij kojim vlada sedam moćnika, serija Into the Badlands nas uvodi u priču o surovim ratnicima i mladiću koji se upušta u opasnu pustolovinu. Stoljećima daleko od sadašnjosti, nakon niza prirodnih katastrofa i ljudskog nemara, nastaje novi društveni poredak na čijem čelu su najjači i najbrutalniji. Badlands, kako se ovaj teritorij naziva, podijeljen je između sedam rivalskih moćnika, koji kontroliraju za život neophodne resurse. Svoju vlast održavaju uz pomoć odane vojske, samuraja novog doba, koji uživaju status i pogodnosti o kojima šira populacija može samo sanjati i spremni su žrtvovati živote za svoje vladare. Malo ih doživi 30-tu godinu, ali jedan vojnik – Sunny (Daniel Wu), brzo napreduje i uzdiže se do statusa savjetnika od najvećeg povjerenja.

Tvorci serije Alfred Goughi Miles Millar (Smallville) inspiraciju su pronašli u srednjevjekovnom Japanu, koji je isto tako bio podijeljen na više teritorija, a svaki je vladar imao vlastitu vojsku samuraja. Radnja je djelomično bazirana i na klasičnoj kineskoj mitološkoj priči “Journey To The West” koja potječe iz 16. stoljeća, a koja je svojedobno utjecala na nekolicinu autora u kreiranju budućih djela.

Glumačku ekipu čine Daniel Wu, Emily Beecham, Sarah Bolger, Orla Brady, Ally Ioannides, Aramis Knight, Madeleine Mantock, Benjamin Papac, Mike Seal, Oliver Stark, Marton Csokas, Ellen Hollman, Stephen Lang, Heighlen Boyd, Justin Lebrun i Teressa Liane.

Uz koreografa Ku Huen-chiua, koji je režirao i akcijske scene u kultnim filmovima “The Matrix”, “Kill Bill” i “Crouching Tiger, Hidden Dragon”, režiju akcijskih scena potpisuje i izvršni producent Stephen Fung.

U međuvremenu serija je obnovljena i za treću sezonu, podebljana je i narudžba epizoda, te nas očekuje ukupno 16 novih epizoda koje na male ekrane stižu negdje u proljeće 2018. godine. Treća sezona donosi i nove likove koje će tumačiti Sherman Augustus (Westworld), Babou Ceesay (Guerilla)i Ella-Rae Smith (Clique). Druga sezona privlačila je prosječno 3.6 milijuna gledatelja po epizodi, što nije loše, pa ako već niste svakako dajte šansu ovoj neobičnoj kombinaciji kung-fu borilačkih vještina i postapoklitpičnog settinga.

Check Also

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics