In the Tall Grass: prvi pogled na Netflixovu adaptaciju

Prošlo je preko godinu dana otkako je Netflix najavio kako razvija horor film In the Tall Grass, adaptaciju istoimene novele kojeg su zajedno napisali Stephen King i Joe Hill. Film će svoju premijeru doživjeti na ovogodišnjem Fantastic Festu u Austinu. Još nije službeno otkriveno kada će film stići na Netflix, ali se očekuje kako će to biti 04. listopada.

Režiser filma je Vincenzo Natali (Cube, Splice, Hannibal, Westworld), prema priči koju su King i Hill incijalno objavili još 2012. u magazinu Esquire, i to u dva dijela. Glavne uloge tumače Patrick Wilson (The Conjuring), Harrison Gilbertson (Picnic at Hanging Rock), Rachel Wilson (Impulse), Laysla De Oliveira (Needle in a Timestack), Avery Whitted (The Vanishing of Sidney Hal) i Will Buie.

Radnja se fokusira na Cala i Becky Demuth, brata i sestre, koji se na putu prema Kaliforniji zaustavljaju pored polja u Kansasu jer se Becky radi visokog stupnja trudnoće ne osjeća najbolje. Tada će čuti mladog dječaka koji iz trave zaziva pomoć. Brat i sestra će zaći u travu, ali će otkriti kako ona drži brojne tajne koje nikada nisu mogli ni zamisliti… i da možda nikada iz nje neće izaći…

In the Tall Grass je već treći Kingov uradak koji je adaptiran za Netflix. Prvi je bio film 1922. iz 2017. godine, a drugi je bio Gerald’s Game, također iz 2017. godine.

In the Tall Grass

In the Tall Grass

In the Tall Grass

Check Also

Prvi pogled na Space Jam: A New Legacy, game on!

Film sa Zekoslavom mrkvom, LeBronom Jamesom, Mad Maxom, i lista se nastavlja… Da, pričamo o …

Calls: prvi trailer za vrlo netipičnu i misterioznu žanrovsku seriju

Apple TV+ je netom objavio prvi trailer za neobičnu i misterioznu žanrovsku seriju Calls. Riječ …

Web Statistics